Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany w profilu graczy na stronie głównej.
Artur 7:
nawet nawet
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co myslicie o koszykasz BONUSOWYCH w danych dniach, aby zrobic tak aby danego dnia bylo tak ze... Losowo by byly wybierane koszyki np. jednego dnia ** panstwa i **** kluby, a innego dnia cos tam innego? :)
--- Koniec cytatu ---
ja mysle ze tak jak jest teraz jest swietnie poniewaz 7 dni w tyg 6 koszykow to wychodzi kazdy koszyk na inny dzien a po zmianie moglo by tak losowac ze przez caly tydzien by nie wylosowalo np 4 koszyka reprezentacji.
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENadal jest cos nie tak poniewaz nie dalem graczowi znaczka fair play a on nadal na profilu ma 100%
a nie powienien miec skoro nie otrzymal ode mnie znaczka ;]
--- Koniec cytatu ---
A ile mial meczy rozegranych przeciwnik ? Bo to jest zaookraglane do pelnych liczb wiec jak ma powyzej 200 meczy to moze nadal byc 100%. Moge zrobic jedna lub dwie liczby po przecinku.
Ukassiu:
Ja nie dałem komuś kto miał ok 60 meczy rozegranych więc na pewno nie powinien miec 100% a ma, ale w sumie to dobrze wyszło bo nie dałem tego znaczka przez przypadek, no ale tak nie powinno być.
msciciel:
Jutro sie temu przyjrze bo uszkodzilem reke na pilce i jedna reka przed kompem nic nie zrobie :(
Nawigacja
[#] Następna strona