pawlodar, tak testowalem obie gry, inaczej bym tego nie napisał. testowalem tak samo fife 12, wiec nic według mnie sie nie zmieniło co chodzi o gre, bo na grafe nie patrze czy jakies tam gowienka ckierkowe typu trybuny nie wiem trawka. O licencjecah nie w spomne, bo to juz w ogole mnie nie obchodzi.
Właczam kopanke po to, zeby pograc, skonstruowac ciekawa akcje, czy tez wykonac efektowny strzał na bramke.
Obecnie ucze sie gry na manualu, i powiem Wam. ze jest przepasc i to duza miedzy gra na pelnej pomocy, wieksza niż w PES 2012. Zrobic cos ciekawe na manualu to jest wielka sztuka w tej odslonie PESa, jednak znowu minus online. NIe ma w ogole filtra zeby np zrobic pokoj na manaulanych ustawnieach gracza (profilu).
Jednak zauwazylem, ze widac jak np gracz ma wlaczone manualne strzały czy podania. Tu akurat wielki plus dla KONAMI, teraz mozna chociaz sie dogadac ze w meczu kazdy wlaczy manualen strzały, i tego nie oszuka, bo pasek do strzału ma inny kolor.
Tak czy siak PES 13 jest swietna gra, ktora pokazała, co ma sie liczyc w meczu dla gracza...