A czego tak się dzieci bulwersujecie,że większość osób woli Fifę,to tak was boli.Ciągle musicie wmawiać że pes jest najlepszy ha ha,co roku,a słupki sprzedaży że Fifa miażdży Pesa,to nie wiem same wymyślają się tak,nie możecie tego znieść,i każda strona co chwali fife,to same fanboye tam się zlatują.Boże wasze wymówki są beznadziejne i żałosne jak ten cały sztywniacki gameplay w Pesie.Trochę realnego oceniania wam by się przydało.
odpowiem ci w druga strone jakich osob jest najwiecej fanow fify czy pesa?? to juz sobie odpowiedz kto najczesciej szczeka w necie albo poszukaj odpowiednich stron.
A do tego wybacz ale to forum typowo pesowskie. Mi gameplaj w pesie odpowiada to animacje i jakosc cieniowania mi sie nie podoba.
Moglbym sie zgodzic ze fifa jest nieco lepsza owszem ale nie ma zadnej przepasci miedzy grami jak to wlasnie dzieci wmawiaja. Zobacz na wielkie plakaty zobacz na regalki z fifa zapchane sztukami tej gry zobacz na reklamy w najlepszej porze dnia w naszej tv zobacz tez na podejscie marketingowcow z fify i odpowiedz sobie na pytanie ile osob naprawde wybralo fife bo jest lepsza a ile uwaza ze gry dziela lata swietlne bo tak zostalo im powiedziane.
Tak fifa ma zwyczajnie lepszy silnik ale to w pesie jest to tak pomyslane ze bramki moga pasc na bardzo wiele sposobow a pilka nie klei sie nogi. Fifa ma swietna grafike i plynne animacje ale raczej jest to kwestia silnika, natomiast jak ja wylaczylem sobie ten dziadowski blur juz mi grafia przestala przeszkadzac.
Miedzy grami nie ma przepasci jest lekkie prowadzenie fify a reszta to reklama bo nie mozna mowic o uczciwej pozycji na starcie tytolow. Wlasnie przejrzyj na oczy bo niektorzy mysla ze jak uslyszeli od goscia z pisma branzowego ze pes jest syfiasty to juz tak jest. No ja tez czytalem odwrotne recenzje a gram w pesa bo ma fajny gameplaj i spory poziom trudnosci.
a jesli chodzi o innowacje to obie gry stoja w miejscu sa male kroczki i tyle. i za to kazda z nich powinna byc sprzedawana znacznie taniej
a i dodam ze moim zdaniem jesl chodzi o pierwsze wrazene to konami samo strzelilo sobie w stope dodajac ten blur gdyz zamiast grafiki hd mamy rozmazane niewiadomo co. po usuneciu jest juz lepiej i fifa prowadzi tylko lepszym cieniowaniem i oswietleniem. tylko nieco lepszym. to odnosnie jedynie grafiki.