Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 kontra Fifa 13!!

<< < (10/19) > >>

mpoesp:
Dobry tok rozumowania macie. Jak gra ma lepsze animacje, to ma lepszy gameplay. Ciekawe dlaczego CS 1.6 z silnikiem sprzed 15lat i słabymi animacjami bije na łeb te wszystkie CODy i inne? Bo ma GAMEPLAY! Gameplay czyli GRYWALNOŚĆ. Rozumiecie to?

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo co?? to,że jak dwóch baranów się zderzy ze sobą to jeden leci sunie po murawie 20 metrów???
To że Ronaldo i Messi jak przyjmują piłkę to im odskakuje na metr zero kleju w nodze mają???
Czy to że boisko jest tak wąskie że wygląda to jak boisko od kosza??
A może to że większość stadionów ma wkoło takie jakby małe bieżnie i nie ma trybun przy samej murawie czy to,że trawa jest tak zielona że w oczy razi, czy może to że EA boi się dawać po strzelonej bramie zbliżenia na zawodników,żeby nikt nie zobaczył zamiast Błaszczykowskiego ufo albo aliena?????

--- Koniec cytatu ---
stary wyłapujesz jakieś szczegóły, którym ludziom grającym w tą grę jak ja często lub w ogóle się nie zdarzają... FTC to element, który wynika z niedokładnego podania od partnera w następstwie zawodnik pokroju Messiego może nie przyjąć piłki, bo tak jest w rzeczywistości - jeżeli dostaje niedokładne podanie piłki dokładnie nie przyjmie... Ale lepiej pisać takie głupoty, że aż głowa boli oparte na dwóch-trzech filmikach z YT wstawionych przez innego szalonego kapłana PES-a typu "FIFA fynny bugs"... Nie poświęcając tej grze nawet kilku dni poznawaniu jej atutów i wyłapaniu błędów które "mi" się nie podobają nie powinno się zabierać głosu... Śmiem twierdzić, że tacy jak Ty są na prawdę zacofani i żyją w średniowieczu, bo nie wychodzą poza narzucone poglądy w tym wypadku w społeczności PES-a - FIFA be! PES OK!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa i tak np. gram w Fifę jak i Pesa, np. często w Pesa z bratem, turnieje [LM]. Da się grać w obie gry, tylko nie trzeba atakować jednej, kosztem drugiej.

--- Koniec cytatu ---
jeden normalny człowiek, który myśli podobnie jak ja :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie prawda. gry NBA i NHL od EA są już po porstu nudne jak flaki z olejem i co roku wyglądają identycznie. Od jakiegoś już czasu na rynku rządzi 2K Sports, które tworzy kapitalne gry. Zresztą idealnym przykładem jest najnowsza NBA 2K13. Gra po prostu wbija w ziemie projekt od EA.

--- Koniec cytatu ---
Trochę dziwnie porównujesz Hokej z koszykówką, bo NLH nadal rządzi dla ludzi, którzy lubią hokej mój ziom nie pożałował wydać kasy zarobionej na budowie kupując oryginał, bo śmiga od dawna w hokej. Co do NBA to się zgodzę - to od 2K lepiej się prezentuje, ale np. Boks, który jest moją drugą miłością też niema sobie równych od EA i tylko szkoda, że nie wychodzi na PC, bo oryginał już by leżał u mnie w domu...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobry tok rozumowania macie. Jak gra ma lepsze animacje, to ma lepszy gameplay. Ciekawe dlaczego CS 1.6 z silnikiem sprzed 15lat i słabymi animacjami bije na łeb te wszystkie CODy i inne? Bo ma GAMEPLAY! Gameplay czyli GRYWALNOŚĆ. Rozumiecie to?

--- Koniec cytatu ---
niestety ale gameplay to nie grywalność, choć można powiedzieć, że jak gra ma satysfakcjonujący dla nas gameplay to będziemy w nią długo i miło grać czyli będzie miała grywalność

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobry tok rozumowania macie. Jak gra ma lepsze animacje, to ma lepszy gameplay. Ciekawe dlaczego CS 1.6 z silnikiem sprzed 15lat i słabymi animacjami bije na łeb te wszystkie CODy i inne? Bo ma GAMEPLAY! Gameplay czyli GRYWALNOŚĆ. Rozumiecie to?

--- Koniec cytatu ---

Nie, raczej nie bije ich na łeb.

REJESTRACJA lub LOGOWANIETrochę dziwnie porównujesz Hokej z koszykówką, bo NLH nadal rządzi dla ludzi, którzy lubią hokej mój ziom nie pożałował wydać kasy zarobionej na budowie kupując oryginał, bo śmiga od dawna w hokej.

--- Koniec cytatu ---

Przecież nic nie porównuje :] Napisał tylko, że hokej i kosz od EA są cieniutkie.

Artur 7:
nie porównywał, ale wsadził do jednego worka... A to, że są cieniutkie to dlatego, że on tak powiedział...?! No mam nadzieję, że chociaż Ty w to nie wierzysz... ;)

mpoesp:
Przestań pieprzyć głupoty. CS to klasyk, który grywalnością bije na głowę aktualne strzelanki (Mówię o grze przez sieć, nie z botami :D) Mimo, że nie mam grafiki, animacji itd itd. Mogę Ci wymienić jeszcze wiele innych gier, które mają słabe animacje, a grywalnością maskuję te błędy i na prawdę nie przywiązuje się do tego większej uwagi. Taki jest PES. Także mówienie, że Fifa miażdży gameplayem to jakieś nieporozumienie.

Co do odskakiwania piłki w Fife to Artur uwierz, że jest to na prawdę frustrujące. A w piłce nożnej zawodnicy zawsze piłkę dostaną idealnie do nogi? Bo w Fifie tylko wtedy przyjmą dobrze piłkę (choć nawet czasami jak im się idealnie poda to nie umieją przyjąć). Podaje na dobieg, a on jakoś koślawo sobie przyjmuje i wypuszcza na kilometr, przez co przeciwnik odbiera piłkę. To już w PESie, mimo, że nie było to jakoś nagłaśniane jest to lepiej zrobione. Jak się za mocno poda do zawodnika to piłka odskakuje, podskakuje.

Co do kosza od EA, to nie będę się wypowiadał, bo to jakaś żenada. w NHL nie grałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej