Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 kontra Fifa 13!!

<< < (11/19) > >>

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie porównywał, ale wsadził do jednego worka... A to, że są cieniutkie to dlatego, że on tak powiedział...?! No mam nadzieję, że chociaż Ty w to nie wierzysz... ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja w to nie wierzę, ja to wiem :) Produkty od EA w tych kategoriach nawet nie mają startu do tych od 2k Games. O boksie nie mówię, bo Fight Night jest zajebiste.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzestań pieprzyć głupoty. CS to klasyk, który grywalnością bije na głowę aktualne strzelanki (Mówię o grze przez sieć, nie z botami :D) Mimo, że nie mam grafiki, animacji itd itd. Mogę Ci wymienić jeszcze wiele innych gier, które mają słabe animacje, a grywalnością maskuję te błędy i na prawdę nie przywiązuje się do tego większej uwagi. Taki jest PES. Także mówienie, że Fifa miażdży gameplayem to jakieś nieporozumienie.

--- Koniec cytatu ---

To jest właśnie twój problem, jeśli ktoś nie ma takiego samego zdania jak ty to pieprzy głupoty, albo jest hejterem Pesa. CS jest tak przereklamowany, że aż głowa boli. Nie ma w sobie nic, czym mógłby przebić multi któregoś z nowszych (a nie mówię o genialnych 1 i 2) CoD-ów.

--- Cytuj ---Co do odskakiwania piłki w Fife to Artur uwierz, że jest to na prawdę frustrujące. A w piłce nożnej zawodnicy zawsze piłkę dostaną idealnie do nogi? Bo w Fifie tylko wtedy przyjmą dobrze piłkę (choć nawet czasami jak im się idealnie poda to nie umieją przyjąć). Podaje na dobieg, a on jakoś koślawo sobie przyjmuje i wypuszcza na kilometr, przez co przeciwnik odbiera piłkę. To już w PESie, mimo, że nie było to jakoś nagłaśniane jest to lepiej zrobione. Jak się za mocno poda do zawodnika to piłka odskakuje, podskakuje.

--- Koniec cytatu ---

Po to jest tryb treningu, żeby się tego nauczyć, mi już coraz lepiej wychodzi.

krab13:
Ale UFC Undisputed 3 było jednak lepsze od EA MMA

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa w to nie wierzę, ja to wiem :) Produkty od EA w tych kategoriach nawet nie mają startu do tych od 2k Games. O boksie nie mówię, bo Fight Night jest zajebiste.

--- Koniec cytatu ---
NBA od 2K robi większe wrażenie, ale 2K nie wydało chyba NLH w tym roku

krab13:
NHL w 2K ma taki sam status jak NBA w EA Sports czyli nie wiemy czy wydamy i takie tam.

haker1983:
NIezle OT sie robi panny :).

Wniosek jest prosty, jedni wezma PESA za to ze jest zawsze inny w kazdym meczu, nie mowiac o grywalnosci, natomiast drudzy kupia FIFE, bo jak to ankieta nam pokazała, nawet niedzielny kibic ( laik co nie wie co to PAD ) pogra sobie w FIFKE, a no i oczywiscie  fajne licencje maja :D hehe.

Testował ktos z WAS pełny manual PESa ? Radzę sprobowac :). Bo w tym kierunku bardzo duzo sie zmienilo w stosunku do 12. A FIFA klepie to samo co w 12 to samo w 13.

Pozdro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej