Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 kontra Fifa 13!!

<< < (14/19) > >>

Daros28:
Witam Gram w Pesa dość długo oprócz części 2012 nie podeszła mi '
Nowego PESA 2013 mam od wczoraj i mam parę pytań do was bo ta wersja trochę się różni od 2011
1) Jak ustawić sterowanie żeby była ta strzałka podczas podań ta nowość czy ustawić sterowanie pada tylko strzałka czy tylko analog czy strzałka i analog???Jak to ma być?

2) Jak teraz się gra w obronie to znaczy jak się odbiera tylko niebieskim przyciskiem na xbox 360 raz naciskając lub dwa czy dochodzi do tego jakiś przycisk LT RT czy tylko ten niebieski?????"

3) Jak i gdzie ustawić zwody na Prawym drążku gdzie to można zrobić???????

4) I ostatnie Pytanie czy wyszedł już jakiś patch albo łatka oczywiście konsola nie przerobiona pes oryginał żeby była liga angielska czyli transfery oryginalne koszulki i sponsorzy na nich itp może jeszcze budesliga.

Wielkie dzięki za odpowiedzi z góry bardzo ułatwi mi to grę...

A ten PES jest rewelacyjny tak na marginesie.

POzdro

haker1983:
AD1

Strzałka pojawi ci sie jak nacisniesz L2, a potem kierunek krecisz lewym  analogiem.

AD2
R2 i uzywasz roznie albo strzał albo podanie ale z przyciskiem R2.

AD3

Musi byc tak ustawione lub samo LS, wtedy prawa gałka robi zwody tak jak sobie ustawiles w menu Link Feints

AD4

Nowe DLC wyjdzie 11.10

Gram na PC i uzywam pada SOny DS3

Pozdro

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tej ankiecie, to brali udział chyba same fanboye FIFY.
--- Koniec cytatu ---
Tak to sobie tłumacz.

Więcej fanboyów ma akurat PES, co dobitnie widać chociażby na tym forum. Przykład:

REJESTRACJA lub LOGOWANIENa tej stronie co podał to sami fani fify głosują na to ścierwo. Każdy widzi że pes jest pod każdym względem lepszy. W cs'a jest taka grywalność ponieważ miał wtedy lepszy multiplayer ale z porównaniem z dzisiejszymi multiplayerami w codzie to cs to porażka i mogę przysiąc że w coda w tych czasach więcej ludzi gra niż w tego cs'a. Kiedyś kumpel mi go pokazał i od razu głupi wydał m się praktycznie pod każdym względem same błędy w grze.

PES rządzi !!! :D

--- Koniec cytatu ---
Nie jest odosobniony.

--- Cytat: pavulon66 ---fani fifki z rozpedu zaznaczali i sie wjeb ali bo sami sie nazwali niedzielnymi graczam.
--- Koniec cytatu ---
Mam więc rozumieć, że każdy, kto zagłosuje w tej kategorii, jest niedzielnym graczem? Nie kompromituj się. W tym pytaniu ocenia się, która gra jest przyjemniejsza dla kogoś, kto dopiero zaczyna grać w gry piłkarskie. A jej wynik nie jest w żadnym wypadkiem dowodem na to, że "fanboye fifki się wj_bali", tylko jasno potwierdza, że głosowanie jest mniej więcej obiektywne.

--- Cytat: MichW ---Niestety takie ankiety nie mają sensu.
--- Koniec cytatu ---
Daję sobie rękę uciąć, że miałyby sens, gdyby wynik ankiety był odwrotny.

--- Cytat: MaddiMNagic ---To samo można powiedzieć o FIFA Manager. Konkurencja też go wgniata w ziemie.
--- Koniec cytatu ---
Konkurencja tworzy grę niby podobną, acz zupełnie inną (ciężko porównać grę, w której ma się wpływ właściwie tylko na ustalanie składu i taktyki do tytułu, w którym steruje się właściwie wszystkim) i również nie jest wolna od błędów. Ponadto pod względem wizualnym jest żałosna. Tutaj żadnej przepaści nie widzę. Obie gry mają swoje wady i zalety. W większości przypadków się raczej uzupełniają.

W dodatku Fifę i FifęM tworzą dwa zupełnie różne zespoły z dwóch odległych części świata. Tylko wydawcę mają wspólnego. Szkoda tylko, że nie mogą się dogadać między sobą, bo mógłby im wyjść znacznie lepszy produkt.

drunk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie porównywał, ale wsadził do jednego worka... A to, że są cieniutkie to dlatego, że on tak powiedział...?! No mam nadzieję, że chociaż Ty w to nie wierzysz... ;)

--- Koniec cytatu ---
Jakim niby cudem obie gry "wsadziłem do jednego worka" ? Napisałem tylko, że zarówno NBA jak i NHL jest lepsze od ekipy 2K Sports. Nie ma tutaj żadnego porównania co do produkcji EA. NHL oraz NBA jest tworem 2K Sports więc nie rozumiem o co tak naprawdę chodzi.
Poza tym, z tego co widzę co się dzieje na rynku to jednak gracze wybierają ostatnio gry właśnie 2K Sports. Boks to już zupełnie inna bajka. Wydaję mi się, że wspomniany przez Ciebie boks od panów z EA jest najlepszy bo tak naprawdę nie ma dla siebie innego konkurenta. I nie twierdzę, że EA Sports nie potrafi gier robić, bo potrafią. Z tym, że nie wszystkie są tak dobre jak wyglądają na ich bajeranckich trailerach.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWięcej fanboyów ma akurat PES, co dobitnie widać chociażby na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
LOL. A kogo się tutaj spodziewałeś ? w końcu to forum o Pro Evolution Soccer. Jakoś nie wydaję mi się, że zupełnie inna sytuacja jest na forum poświęconej Fifie.

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWięcej fanboyów ma akurat PES, co dobitnie widać chociażby na tym forum.

--- Koniec cytatu ---
tak jak to powiedział drunk: zobacz sobie forum poświęcony Fifie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej