Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 kontra Fifa 13!!
MichW:
Tytuł tematu "PES 2013 kontra Fifa 13!!" a tu taki zon :o
mpoesp co do CS-a. No może się niektórym podobać, ale gra z bugami typu strzały przez ścianę to nie dla mnie. Cody miażdżą CS-a, a COD 4 online jest i tak bajeczny ;) Wiem co to grywalność. Grałem w Gothica 1, Stunt GP i inne tego typu graficznie gry. Powiem tyle, że w Stunta grałem ze 2-3 lata, aż mi się znudziła. 10 złotych i tyle grania było, a PES i FIFA tyle biorą za przysłowiowe nic. Już Tracmania kosztujesz 40-70 zł, a każda część była diametrialnie inna. Szkoda, że się tamte czasy skończyły, bo tak to miałem nową grę, zarąbistą gameplayową co 1-2 tygodnie.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObecnie ucze sie gry na manualu, i powiem Wam. ze jest przepasc i to duza miedzy gra na pelnej pomocy, wieksza niż w PES 2012. Zrobic cos ciekawe na manualu to jest wielka sztuka w tej odslonie PESa, jednak znowu minus online. NIe ma w ogole filtra zeby np zrobic pokoj na manaulanych ustawnieach gracza (profilu).
Jednak zauwazylem, ze widac jak np gracz ma wlaczone manualne strzały czy podania. Tu akurat wielki plus dla KONAMI, teraz mozna chociaz sie dogadac ze w meczu kazdy wlaczy manualen strzały, i tego nie oszuka, bo pasek do strzału ma inny kolor.
Tak czy siak PES 13 jest swietna gra, ktora pokazała, co ma sie liczyc w meczu dla gracza...
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, ze już Cie niema na pesleague, bo mało jest osob z ktorymi mozna pograc zajebiste meczyki... Z tego co wiem to ja i kovar gramy na manualu i w ten sposób zamykamy "Ranking" 150 graczy na pesleague a na nim są niestety sami rankingowcy... Ale za to każde zwycięstwo na 100% mnaualu ma dla mnie wielki smak! ;]
haker1983:
Spokojnie jestem na gg, starczy napisac ;).
Witam cie Arturze ;).
Pewnie ze zagramy na manulu. 0 kresek i wszysto OFF manual stzaly ON i podania manuala ON.
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo właśnie nie bardzo rozumiem, co takiego fajnego ma ten CS, a czego nie można ujrzeć w multi żadnego z CoD-ów, zwłaszcza tych starszych.
--- Koniec cytatu ---
Grywalność.
pawlodar_10:
Zapewniasz, ze nie wiemy co to grywalnosc gry, po czym twierdzisz, ze jest to rzecz, ktora rozni CoD-y i CS. Doskonale.
Nawigacja
[#] Następna strona