Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

ADISS PATCH 2013 - ZAPOWIEDŹ I TRAILER

<< < (3/13) > >>

Daros28:
Witam Gram w Pesa dość długo oprócz części 2012 nie podeszła mi '
Nowego PESA 2013 mam od wczoraj i mam parę pytań do was bo ta wersja trochę się różni od 2011
1) Jak ustawić sterowanie żeby była ta strzałka podczas podań ta nowość czy ustawić sterowanie pada tylko strzałka czy tylko analog czy strzałka i analog???Jak to ma być?

2) Jak teraz się gra w obronie to znaczy jak się odbiera tylko niebieskim przyciskiem na xbox 360 raz naciskając lub dwa czy dochodzi do tego jakiś przycisk LT RT czy tylko ten niebieski?????"

3) Jak i gdzie ustawić zwody na Prawym drążku gdzie to można zrobić???????

4) I ostatnie Pytanie czy wyszedł już jakiś patch albo łatka oczywiście konsola nie przerobiona pes oryginał żeby była liga angielska czyli transfery oryginalne koszulki i sponsorzy na nich itp może jeszcze budesliga.

Wielkie dzięki za odpowiedzi z góry bardzo ułatwi mi to grę...

A ten PES jest rewelacyjny tak na marginesie.

POzdro

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam Gram w Pesa dość długo oprócz części 2012 nie podeszła mi '
Nowego PESA 2013 mam od wczoraj i mam parę pytań do was bo ta wersja trochę się różni od 2011
1) Jak ustawić sterowanie żeby była ta strzałka podczas podań ta nowość czy ustawić sterowanie pada tylko strzałka czy tylko analog czy strzałka i analog???Jak to ma być?

2) Jak teraz się gra w obronie to znaczy jak się odbiera tylko niebieskim przyciskiem na xbox 360 raz naciskając lub dwa czy dochodzi do tego jakiś przycisk LT RT czy tylko ten niebieski?????"

3) Jak i gdzie ustawić zwody na Prawym drążku gdzie to można zrobić???????

4) I ostatnie Pytanie czy wyszedł już jakiś patch albo łatka oczywiście konsola nie przerobiona pes oryginał żeby była liga angielska czyli transfery oryginalne koszulki i sponsorzy na nich itp może jeszcze budesliga.

Wielkie dzięki za odpowiedzi z góry bardzo ułatwi mi to grę...

A ten PES jest rewelacyjny tak na marginesie.

POzdro

--- Koniec cytatu ---
Patch wydaję ja, a na resztę pytań odpowiedzi znajdziesz w instrukcji gry na str. 18-19 ;)

AdissJuve:
Pytanie do Was:
- Jakie polskie drużyny chcecie w patchu???

Mam też do Was prośbę, dostaniecie ode mnie bardzo dobry patch ;), więc jeśli ktoś ma konto na YouTube to z chęcią przyjąłbym subskrybcję i polecanie go innym. Tuż po wydaniu patch'a planuję robić świetną serię z PES'a, Medal Of Honor Warfighter, Assassin's Creed III, Hitman 5 - Absolution i wiele innych - będzie ciekawie  :D REJESTRACJA lub LOGOWANIE

lukaslwo:
Adiss czy ten patch będzie już po nowym dlc które wychodzi 11 pażdziernika?Jeśli chodzi o drużyny to nie może zabraknąć Legii Warszawa,Lecha,Wisły..... najlepszy jednak by był twój patch,i inny niż reszta gdybyś zrobił cała ekstraklasę,wiem że chcesz mieć swiatowy patch,ale takich jest mnóstwo,a z ekstraklasą cieżko coś znaleść:) Kiedy mniej wiecej możemy sie spodziewać patcha?pzdr

Harnas8:
Legia , Lech , Śląsk i tyle bo wisła jest możesz jeszcze coś dodać jak chcesz polskich drużyn

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej