Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

ADISS PATCH 2013 - ZAPOWIEDŹ I TRAILER

<< < (2/13) > >>

Harnas8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmm.. No zobaczymy.. zobaczymy... Z ciekawości na pewno sprawdzę, chociaż w dalszym ciągu twierdzę, że wielu podobała by się możliwość rozegrania Master League polską drużyną, w polskiej Ekstraklasie. Potem Champions League... fajna przygoda... Przynajmniej w grze można by pomarzyć :)

--- Koniec cytatu ---
ma racje tutaj kolega
jak nie ma polskich drużyn to po co ściągać taki patch jak moge rewalacyjnie zrobiony patch ściągnąć  z innej strony z 2 liga angielska czy 2 liga hiszpanska i do tego jeszcze bundesliga i jeszcze kilka drużyn dodaj no tutaj jest bundesliga i bez jednej ligi co spokojnie mozna dodac i jeszcze kilka drużyn
jak zrobisz patch jak tutaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to  szacun dla ciebie ale watpie w to , bo jeszce nie widziałem lepszego patcha od tego

AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEma racje tutaj kolega
jak nie ma polskich drużyn to po co ściągać taki patch jak moge rewalacyjnie zrobiony patch ściągnąć  z innej strony z 2 liga angielska czy 2 liga hiszpanska i do tego jeszcze bundesliga i jeszcze kilka drużyn dodaj no tutaj jest bundesliga i bez jednej ligi co spokojnie mozna dodac i jeszcze kilka drużyn
jak zrobisz patch jak tutaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to  szacun dla ciebie ale watpie w to , bo jeszce nie widziałem lepszego patcha od tego

--- Koniec cytatu ---
Taki właśnie robię ;)

Harnas8:
i tak sciągne twój patch z ciekawości jaki bedzie szkoda ze kilku polskich drużyn nie bedzie bo z checia by pograł
jak stroje zrobisz takie jak na tym filmik to zjaebiscie bo

lukaslwo:
Powiedzcie mi jak to jest z tym blesem?w każdej części Pro Evo jest inny bles na opakowaniu płyty,a inny w książeczce.NA który mamy patrzeć bles?

77mik77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiedzcie mi jak to jest z tym blesem?w każdej części Pro Evo jest inny bles na opakowaniu płyty,a inny w książeczce.NA który mamy patrzeć bles?

--- Koniec cytatu ---

Z tego co czytałem w tym roku nie ma problemu z podziałem na BLES. Patche pasują wzajemnie do wszystkich wersji EU.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej