Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

ADISS PATCH 2013 - ZAPOWIEDŹ I TRAILER

<< < (5/13) > >>

Salas-PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEswego czasu AGphantom robil zajebisty patch extraklasa + 1 liga  , jak dla mnie jesli robil bys polska lige nie powinno zabraknac Cracovi i Arki co do reszty to jak najbardziej czolowka extraklasy

BTW : jak to jest z tymi BLES w pes 2013 , na pudelku mam 01709 , a w srodku na intrukcji mam 01708 WTF??

--- Koniec cytatu ---

Też tak mam ;>

77mik77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi to jeszcze lepszy niz ten co podałem an tej stronie bo dodaj 2 liga angielska twarz i bardzo wiele innych

--- Koniec cytatu ---

No !!! To masz naprawdę super... Ale po kiego to napisałeś? Podaj link czy coś..

77mik77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEswego czasu AGphantom robil *** patch extraklasa + 1 liga  , jak dla mnie jesli robil bys polska lige nie powinno zabraknac Cracovi i Arki co do reszty to jak najbardziej czolowka extraklasy

--- Koniec cytatu ---

Właśnie!!! Tez pamiętam te patche! To było coś! Co się stało z tym gościem? Adis, posłuchaj tych porad. Jak chcesz zrobić super patch - musi mieć ekstraklasę. Chodzi o to, że patchy z Bundesligą i innymi popularnymi jest już krocie. Twój produkt może jedynie przewyższyć je tym, że będę realniejsze statystyki i tym podobne. Takie szczegóły każdy może sobie pozmieniać szybko na własną rękę. Jak chcesz przyciągnąć masę ludzi - zrób polską ligę...

Ludzie !! widać, że chłopak ma zacięcie. Poprzyjcie mnie. Przecież wielu z nas chciałoby rozgrywać ekstraklasę w Masterlidze a potem Championsleage! A nie widać jakoś innych chętnych do takiego patcha...

REJESTRACJA lub LOGOWANIEBTW : jak to jest z tymi BLES w pes 2013 , na pudelku mam 01709 , a w srodku na intrukcji mam 01708 WTF??

--- Koniec cytatu ---

Nie patrzcie w tym roku na Bles. Ważne, żeby mieś wersję EU. Reszta do siebie pasuje. Wszystkie patche nawzajem.

AdissJuve:
Ja chcę żeby mój patch był najlepszy(lub w czołówce) i jak będzie Ekstraklasa to będzie??? Mówcie!!! :):):)

LionelPL:
Najlepszym rozwazwiazaniem byłoby zrobienia 2 opcji. Czy Adiss Patch z Bundesliga i Adiss Patch z Ekstrklasa. Wilk syty i owca cala

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej