Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

ADISS PATCH 2013 - ZAPOWIEDŹ I TRAILER

<< < (6/13) > >>

Harnas8:
jak by esktraklasa by była to by było cudownie patch wtedy by był najlepszy

77mik77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak by esktraklasa by była to by było cudownie patch wtedy by był najlepszy

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak..
Sam pomyśl, Adis. Nie masz wtedy żadnej konkurencji na rynku. Bundesligę można już ściągnąć z kilku miejsc.

lukaslwo:
Adiss jak zrobisz Ekstraklase,i będzie to wszystko dobrze wykonane,to nie będziesz miał konkurencji,Wiem że masz łeb do tego,i czekam na patch od Ciebie.Dużo ludzi czeka na taki właśnie patch,co więcej nawet jak by była 1 liga polska,to by było jeszcze lepiej:)

dwksc:

--- Cytuj ---Właśnie!!! Tez pamiętam te patche! To było coś! Co się stało z tym gościem?
--- Koniec cytatu ---
hmmm nie mam pojecia , kiedys nawet bywal tu na forum ....

--- Cytuj ---Najlepszym rozwazwiazaniem byłoby zrobienia 2 opcji. Czy Adiss Patch z Bundesliga i Adiss Patch z Ekstrklasa. Wilk syty i owca cala
--- Koniec cytatu ---

no tak zdecydowanie  najlepszym .... ale mozna by to jakos podzielic, glosowanie jakie kluby kto by widzial  z Extry, 1.Ligi i z Bunesligi

--- Cytuj ---Ja chcę żeby mój patch był najlepszy(lub w czołówce) i jak będzie Ekstraklasa to będzie??? Mówcie!!!
--- Koniec cytatu ---

hehe mysle ze w polsce bedzie w czolowce. Kazdy szuka i sciaga to co mu sie podoba , a polskiej niestety nie ma :/

Harnas8:
w polsce bedzie najlepszy jak bedzie ekstraklasa anie w czołówce

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej