Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

qpes v5

<< < (5/9) > >>

pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE np w tym patchu gracze Tottenham Hotspur maja staty za bardzo moim zdaniem zawyrzone niz w orginale Lennon i nie tylko on biega jak szalony troche przesada pozatym gram na full manualu i nie czuje sie tego bo podania mi latwo wychodza w orginale juz tak nie jest latwo cos podrasowali by latwiej sie gralo?

--- Koniec cytatu ---
raczej po prostu ogolnie zawodnicy maja nieco wyzsze umiejetnosci. Tam na ich stronie kazdy kraj i liga jest reprezentowana przez ludzi aktualizujacych statystyki wiec jest wiecej zawodnikow dobrych wiec i ci wybitni maja juz nieco trudniej.

Ten pacz nie zmienial nigdy gameplaju a moze to oficjalny pacz konami poprawil cos jesli mowisz ze ci sie latwiej podaje.

shoxik:
proponuję sprawdzić podczas gry szybkość meczu - rozgrywki.
Jest domyślnie w tym patchu ustawiona na +2 ;]
Więc mogą być różne wrażenia.

willerod9:
nigdy mi nie pasowały te statystyki z PSD, bo prawie każda drużyna miała co najmniej dwa "B" w opisie. fakt, tottenham trochę przykokszony, ale pamiętajmy, że zajęli 4 (o ile dobrze pamiętam) miejsce w PL w zeszłym sezonie. bardziej mnie dziwi, że boruc ma chyba 90 czy troszkę mniej mimo, że nie grał 3 miesiące (nie pamiętam dobrze, bo zerknąłem raz na kilku graczy i od razu wywaliłem patcha). Pes na tym patchu zrobił się za mocny. jest za dużo dobrych zespołów. niektóre są nawet zbyt dobre jak na poziom, który prezentują na codzień.

jabloon30:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnigdy mi nie pasowały te statystyki z PSD, bo prawie każda drużyna miała co najmniej dwa "B" w opisie. fakt, tottenham trochę przykokszony, ale pamiętajmy, że zajęli 4 (o ile dobrze pamiętam) miejsce w PL w zeszłym sezonie. bardziej mnie dziwi, że boruc ma chyba 90 czy troszkę mniej mimo, że nie grał 3 miesiące (nie pamiętam dobrze, bo zerknąłem raz na kilku graczy i od razu wywaliłem patcha). Pes na tym patchu zrobił się za mocny. jest za dużo dobrych zespołów. niektóre są nawet zbyt dobre jak na poziom, który prezentują na codzień.

--- Koniec cytatu ---
dokladnie patch jest lekko mowiac przesadnie podkrecony a co za tym idzie np jak strzelam z daleka to na 10 strzalow 8 wchodzi bez problemu i wiekszosc to piekne brameczki w samo okienko zawodnikiem takim np jak Lennon z Tottenhamu ktory ma overall zbyt duzy moim zdaniem  za latwo to wszystko wpada takze bede sie trzymal Pesedit patch tam przynajmniej trzeba sie nameczyc by strzelic ladna bramke a i satysfakcja jest wtedy duzo wieksza  ;)

willerod9:
nie wiem jak się stzela, bo jak zobaczyłem to nie zagrałem nawet jednego meczu, ale wierzę na słowo. w pesedicie fakt, trzeba się namęczyć, a jak się już strzeli i to pod koniec meczu na dodatek z arcyciężkim przeciwnikiem to wtedy prawie ekstaza jest :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej