Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

qpes v5

<< < (6/9) > >>

shoxik:
siema.
Mam tego patcha, gram w karierę - Wisłą ;P zaczynam od drugiej ligi, pierwszą ligą dla tej II, ustawiłem sobie ligę angielską, żeby było trudniej.

Dwa pytania:

1. można w trybie kariery (ML) zmienić piłkę? W normalnej - I lidze jest spoko gała, ale w II jest ustawiona niebieska. Nie wiem czy tylko w tym patchu, czy w innych też.  masakra. zlewa się z murawą i ciężko ją dostrzec, jak jakieś dłuższe piły idą. Nie znalazłem opcji zmiany piłki, ale może jestem ślepy?

2. czy Wam też tak staty się zawyżają jak gracie w tryb kariery? Zauważyłem że szybkość i siła strzału każdego piłkarza ma kosmiczne wartości od początku gry w ML ;| (możliwe że też inne statystyki, ale jakoś nie analizowałem tego). Nie wiem, czy to normalne, na czystej grze też tak jest? czy tylko w tym patchu?

ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema.
Mam tego patcha, gram w karierę - Wisłą ;P zaczynam od drugiej ligi, pierwszą ligą dla tej II, ustawiłem sobie ligę angielską, żeby było trudniej.

Dwa pytania:

1. można w trybie kariery (ML) zmienić piłkę? W normalnej - I lidze jest spoko gała, ale w II jest ustawiona niebieska. Nie wiem czy tylko w tym patchu, czy w innych też.  masakra. zlewa się z murawą i ciężko ją dostrzec, jak jakieś dłuższe piły idą. Nie znalazłem opcji zmiany piłki, ale może jestem ślepy?

2. czy Wam też tak staty się zawyżają jak gracie w tryb kariery? Zauważyłem że szybkość i siła strzału każdego piłkarza ma kosmiczne wartości od początku gry w ML ;| (możliwe że też inne statystyki, ale jakoś nie analizowałem tego). Nie wiem, czy to normalne, na czystej grze też tak jest? czy tylko w tym patchu?

--- Koniec cytatu ---
poczytal bys powyzsze posty to bys dostrzegl ze te staty sa nienormalne i pacht jest stuningowany co za tym idzie gra i strzela sie latwiej przez co gra moim zdaniem duzo traci na rozgrywce ale to jest tylko i wylacznie moja opinia na temat tego patcha ja osobiscie polecam pesedit patch tam przynajmniej staty pilkarzy sa jak w orginale

shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpoczytal bys powyzsze posty to bys dostrzegl ze te staty sa nienormalne i pacht jest stuningowany co za tym idzie gra i strzela sie latwiej przez co gra moim zdaniem duzo traci na rozgrywce ale to jest tylko i wylacznie moja opinia na temat tego patcha ja osobiscie polecam pesedit patch tam przynajmniej staty pilkarzy sa jak w orginale

--- Koniec cytatu ---

to Ty powinieneś poczytać lepiej o czym piszę.
Statsy są ze stronki PSD i mi one pasują i lepszego patcha nie ma. (jak dla mnie, a o gustach się nie dyskutuje.)
Chodzi o to, że podczas kariery (ML) statsy się zwiększają - są większe od pierwszego meczu. I nie wiem czy to tak tylko w tym patchu, czy w grze bez tego patcha też tak jest? Nie grałem w karierę bez patcha, lub na innym patchu, więc nie widzę różnicy. Ale też nie mam zamiaru nic zmieniać. Bo normalne statsy z PSD są dla mnie najlepsze. (gram głównie ze znajomymi na jednym PC). No ale w karierze zawyżone się robią ;/.

P.S. co do piłki, to chyba wiem. mimo że w edycji zmieniam piłkę na daną ligę - 2.ligę, to nic nie zmienia. Wina patcha. Bo na PESEdicie jest normalna, biała gała, która jest dużo lepiej widoczna niż ta niebieska ustawiona jakoś domyślnie w tym patchu. szkoda, że tak zrobili ; [ 

całkiem możliwe, że przesiądę się na PESEdita ale kurde.. znowu tyle czasu na klepanie tych statystyk z PSD. dodam, że patch o którym mowa w temacie nie ma statystyk wszystkich piłkarzy z PSD a jedynie większości drużyn. (wiadomo, tych najlepszych).

Bartek1946:
Ja również jestem zdania,że te statystyki nie pasują do tej części,w 12 był to najlepszy patch z statystykami z PSD,gram do dzisiaj,ale w 13 jak się gra,to strzały są tak mocne,że każdy praktycznie wpada.

jabloon30:
tak tak statystyki zdecydowanie za wysokie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej