0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
CZY ADMINISTRACJA W KONCU ZAMIERZA ZROBIC COS Z TYM GRACZEM ILE MOZNA PYTAM SIE ??!!!
Gracz Gryzia to nie kto inny jak awek !!!Czy system pesleague.pl nie wykrywa juz tych ktorzy zakladaja dodatkowe konta.Gracz awek posiada juz konto o nicku awek i rozgrywa na nim wyzwania teraz zarejestrowal sie jako Gryzia i tez rozgrywa mecze !!!Zrobilem screena jako dowod: REJESTRACJA lub LOGOWANIEDodam jeszcze ze kilka dni temu gracz awek podszywal sie na mircu pod inne nicki i pisal kto zagra wyzwanie ?? Napisalem do niego ze ja wpisalem jego login (juz nie pamietam pod jaki sie podszywal Gruby cos tam) kiedy okazalo sie ze nie ma takiego zarejestrowanego gracza spytalem jaki ma nick na pesleague ?? Odpowiedzial ze awek nie wiedzac ze zmienilem nick z inovation2 na DavidDave sam sie wkopal niestety nie zrobilem screena z naszej rozmowy a szkoda.Gracz ten ktory w zeszlym sezonie okazal sie zakala ligi psuł atmosfere na stronie czul sie bezkarny a w meczu z fraszka w pucharze ligi pokazal jaki jest naprawde strzelajac gola na 1:0 reszte meczu 75 minut podawal miedzy obroncami i bramkarzem dobrze ze fraszka wszystko nagral o to link REJESTRACJA lub LOGOWANIEGracz jest rowniez znany z ucieczek z meczu jak przegrywa w taki sposob ze sie wynik w statystykach nie zapisuje REJESTRACJA lub LOGOWANIETeraz jego reputacja jest tak zszargana ze musi podszywac sie pod inne nicki i zakladac dodatkowe konta aby ktos z nim zagral.CZY ADMINISTRACJA W KONCU ZAMIERZA ZROBIC COS Z TYM GRACZEM ILE MOZNA PYTAM SIE ??!!!
Juz wszystko jasne belze zmienil nick na prosbe awek Teraz pytanie brzmi jaki sens jest zmieniac nick graczy ktorzy maja taka negatywna reputacje na pesleague.pl nikt juz z nim nie chcial grac wiec zmienil nick na inny.Ja jak zmienililem to sie z tym nie kryje i wszedzie zakomunikowalem ze jestem inovation2aby gracze wiedzieli z kim graja. Gryzia tego nie robi i dalej kantuje w grze bo juz sa pierwsze skargi na niego wiec Matip dalej sie pytam czy administracja w koncu cos zrobi z tym graczem ile jeszcze czasu takie zachowanie bedziecie tolerowac ?? Mam z nim mecz w turnieju tygodniowym i przysiegam strzele bramke na 1:0 reszte meczu gram na czas w obronie miedzy bramkarzem i obroncami skonczy sie dla niego dzien dziecka !!!
A co daje dodatkowe konto?