Dział Ogólny > PES 2013

Patch 1.01 oraz DLC 2.0 dostępne.

<< < (29/37) > >>

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziekowa panowie, to przez ten blad, sciagnalem dany plik i wszystko gra, duuuzy PLUS ! ;)

--- Koniec cytatu ---
no to dobrze :)

Aisadi:
Słuchajcie mam następujący problem, zainstalowałem patch 1.01, DLC 2.0, wszystko ładnie dodało, korki nowe, itd :D ale jest jeden problem...składy...nie ma akutalizacji żadnych transferów czyli przykładowo Van Persie dalej w Arsenalu, Mordić w Tottenhami czy Essien w Chelsea...ktoś wie co muszę zrobić zeby te transfery się zaktualizowały? :)

Dodam że w trybie online, wszystkie składy są aktualne :)

OnoMatoPeja:
Oczywiście że wiemy.
Temat FAQ tam pisze co i jak.

Kostek123:
to naświetla jedną kwestię , mianowicie jak Konami nie nadąża za obecnymi trendami- tu mowa o designie /interfejsie /strukturze menu

Dlaczego Apple podbił świat? Ot bo jest intuicyjne jak cholera. Pięćdziesięcioletnia gospodyni domowa smyra paluszkiem po ekranie i w dzień -dwa łapie obsługę telefonu. a tu co? Konami schowa opcję transferów do menu zamiast zrobić ją automatyczną -ot po odpaleniu gry łączyłaby się z serwerami , sprawdzając wersję i jeśliby taka się znalazła, user byłby poinformowany.

Teraz pojawia się "znaczek" , że coś nowego jest ale jak widać nie każdy dojrzy ..a wystarczy wejść do pokoi meczowych a można się przekonać- sporo osób ma nieaktualną wersję (nie można z nimi grać )

Artur 7:
racja w fifie to akurat dobrze funkcjonuje - odpalam gre przez Origin jest aktualizacja, to pierwsze mnie poinformuje sciagnie zainstaluje i wszystko gra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej