Dział Ogólny > PES 2013

Patch 1.01 oraz DLC 2.0 dostępne.

<< < (30/37) > >>

bud:
może ktoś podrzucić linka lub plik z scrackowanym rld.dll patch 1.01?? Bo niestety u mnie na kompie plik rld.dll wykrywa trojana PROSZĘ O POMOC.

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże ktoś podrzucić linka lub plik z scrackowanym rld.dll patch 1.01?? Bo niestety u mnie na kompie plik rld.dll wykrywa trojana PROSZĘ O POMOC.

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj masz
a każdy antywirus wykrywa trojana niestety i jak będziesz miał wypakowanego craka to usunie...musisz wyłączyć antywira...

bud:
ale czy mój komp bedzie przez to bezpieczny, czy nic się nie stanie?? Tego już mi nikt nie powie...
nie rozumiem tego... to jak to jest, że ten plik ma wirus w sobie bez sensu  >:(

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale czy mój komp bedzie przez to bezpieczny, czy nic się nie stanie?? Tego już mi nikt nie powie...
nie rozumiem tego... to jak to jest, że ten plik ma wirus w sobie bez sensu  >:(

--- Koniec cytatu ---
nie ma wiusa...w pesie 11 i 12 tez byl ten plik tez niby antywirus pokazywał ze coś jest a nic się nie działo...możesz wgrać spokojnie i się nie martwić nie ma problemu z tym plikiem żadnego ;)

marcinlech:
gdzie wrzuca się DLC 2.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej