Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Losowowe formy, warunki pogodowe i kontuzje on.
Patis:
Za nieuzasadnione rozłączenia będą odpowiednie konsekwencje - bynajmniej na PS3. Jeżeli zostanie rozłączenie z problemów technicznych, to osoba, której łącze nie nawaliło będzie mogła 1 raz się rozłączyć, jeżeli formy jej były gorsze niż w pierwszym meczu.
P.S - Kontuzje według mnie to jest element gry, który powinien zostać jak najbardziej wprowadzony.
Takie jest moje zdanie.
msciciel:
Ja mysle ze takie urozmaicenia to mozna w poszcaegolnych rozgrywkach robic. To ma druga strone medalu, jak wygrywasz jest ok, mak kontuzji dostanie twoj jedyny napastnik w waznym meczu icprzegrywasz to potem sa posty ze kontuzje sa bez sensu. Jak bramkarz bedzie mial forme w dol to tak samo bedzie. Wiadomo chodzi o urozmaicenie ale jak dla mnie to bedzie konflikty powodowac. Ja pamietam losowa forme i bardzo czesto sie ludsie w formacji rozlaczali , bo przeciez jqk dwoch bramkarzy mq forme w dol to sie nie da grac.
Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2
Ukassiu:
No dokładnie, chodzi mi o to by najpierw przetestować to w jakiś rozgrywkach, np, turnieju tygodnia czy pucharu dnia i później zdecydować co dalej.
Ale kontuzje powinny byc od razu wszędzie wprowadzone.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdodajcie jeszce 5min i bedzie calkiem loteria :D
albo od razu rzut monetą po co grać oddajmy się fartowi w 100% :)
--- Koniec cytatu ---
no to graj sobie jedną i tą samą 11 jak kolega JoeCole przez cały rok to jest wtedy zajebista ciekawa zabawa... No i nie zapomnijcie podkręcić Asyst na full!!! Pozdro Rankingowce-Skillowce!! :D :D
Jestem za dwoma pierwszymi opcjami
PiNk!:
Kontuzje: ON
Warunki pogodowe: Random
Kondycja: zielone ''szczalki''
Nawigacja