Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Losowowe formy, warunki pogodowe i kontuzje on.

<< < (4/5) > >>

Patis:
Według mnie zdecydowanie 1 opcja - losowe. 

msciciel:
Juz kiedys to testowalismy i dziwnym trafem magicznie ludzi rozlaczalo jak im zle sie forma wylosowala. Dyskusje tu toczy pare osob, to troche za malo aby to bylo zdanie wiekszosci :(

paxx:

dokładnie tak bedzie teraz , a nawet jesli ktoś na chilwę straci połączenie z internetem a miał np cały atak na czerwonych strzałkach , to co będziecie 20x zaczynac mecz az strzalki sie powtórzą ? kompletna głupota :)

Ukassiu napakowałeś sobie do głowy jakiś bzdur i za wszelką cenę chcesz przekonać mnie że to jest dobre co chwile cytując i wmawiając mi że twój pomysł jest dobry więc odpowiadam ci nie nie jest dobry jest wręcz odwrotnie czyli beznadziejny

pozdrawiam   bez odbioru

Etir:
Jestem za formami normalnymi.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
dokładnie tak bedzie teraz , a nawet jesli ktoś na chilwę straci połączenie z internetem a miał np cały atak na czerwonych strzałkach , to co będziecie 20x zaczynac mecz az strzalki sie powtórzą ? kompletna głupota :)

Ukassiu napakowałeś sobie do głowy jakiś bzdur i za wszelką cenę chcesz przekonać mnie że to jest dobre co chwile cytując i wmawiając mi że twój pomysł jest dobry więc odpowiadam ci nie nie jest dobry jest wręcz odwrotnie czyli beznadziejny

pozdrawiam   bez odbioru

--- Koniec cytatu ---

Ja nie będę Cie do niczego namawiał, bo ty jesteś w mniejszości, to ty wygadujesz bzdury. Nawet w meczach rankingowych są losowe formy( dlatego, ze wielu graczy zgłaszało właśnie to Konami)

Rozumiem, że komuś zależy tylko na rankingach, ale w serwisie są gracze, którzy chcą pograć dla przyjemności, i dlatego napisałem o 3 opcji.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuz kiedys to testowalismy i dziwnym trafem magicznie ludzi rozlaczalo jak im zle sie forma wylosowala. Dyskusje tu toczy pare osob, to troche za malo aby to bylo zdanie wiekszosci :(

--- Koniec cytatu ---

dlatego, jest 3 opcja, zostają normalne, ale jeśli dwóch graczy chce zagrać losowymi to takowymi gra,  Dlaczego tego komuś zabraniać?

A co z kontuzjami??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej