Autor Wątek: Bundesliga 2012/13 //OFICJALNY MANAGER PESLEAGUE | Wyniki kolejki. 9 |  (Przeczytany 22188 razy)

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: Bundesliga 2012/13 //OFICJALNY MANAGER PESLEAGUE | Składy do piątku 18:00. |
« Odpowiedź #100 dnia: Listopad 16, 2012, 21:05:05 »
Mi się udało wysłać jakieś 5 minut przed końcem terminu :P

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Bundesliga 2012/13 //OFICJALNY MANAGER PESLEAGUE | Składy do piątku 18:00. |
« Odpowiedź #101 dnia: Listopad 16, 2012, 21:55:14 »
Nie no poczekam do końca dzisiejszego dnia, ale denerwuję mnie takie coś. O 19 planowałem już zacząć symulowanie pierwszej kolejki, ale niestety. Co to oznacza? Jeden wieczór w plecy. Jutro do południa mam czasu tyle o ile, a po południu to może mnie nie być w domu. Znów będę musiał nocami siedzieć aby to rozegrać, no ale cóż, tacy ludzie.. Mam nadzieję, że więcej takich akcji nie będzie bo inaczej zakończymy zabawę, a tego bym nie chciał :).

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 17.03.2012r.
« Odpowiedź #102 dnia: Listopad 16, 2012, 21:59:42 »
Widzieliście, co napisał mojsesh.. Więc ruszcie swoje cztery litery i dawajcie składy, bo nie każdy chce, żeby na wasze widzi mi się ten manager dobiegł do końca.
''Czuję to tak mocno, jak jeszcze nigdy dotąd
Kiedy siedzę tutaj z fajkiem, z ciężkim kacem, późną nocą
Niosę swoją prawdę, mikrofon jest moją kosą
Trzymam ją na Twoim gardle, dobrze radzę, milcz jak posąg.''

Offline rudek9

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 26.11.2009r.
  • Subuj mój kanał!
    • Status GG
    • YT CHANNEL
  • Gram w: PES 06, FIFA 2001, FIFA08
« Odpowiedź #103 dnia: Listopad 16, 2012, 22:02:13 »
Ja składy podesłałem 19:20. Fakt moja wina, ale dzisiaj nie było mnie cały dzień w domu. Non stop rozjazdy i do domu wróciłem po 19:00 dopiero

Offline LaCoka

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 11.09.2010r.
« Odpowiedź #104 dnia: Listopad 16, 2012, 23:17:51 »
Nie no poczekam do końca dzisiejszego dnia, ale denerwuję mnie takie coś. O 19 planowałem już zacząć symulowanie pierwszej kolejki, ale niestety. Co to oznacza? Jeden wieczór w plecy. Jutro do południa mam czasu tyle o ile, a po południu to może mnie nie być w domu. Znów będę musiał nocami siedzieć aby to rozegrać, no ale cóż, tacy ludzie.. Mam nadzieję, że więcej takich akcji nie będzie bo inaczej zakończymy zabawę, a tego bym nie chciał :).

Maaan, o tym mówiłem. To logiczne, że część i tak przy następnej okazji poleci w bolka - dajesz dzień i godzinę, zaklepujesz składy, po chwili żal Ci się ich robi i mówisz o tym że zdecydujesz się poczekać do końca dnia. Why? Sam sobie strzelasz w stopę, dając przyzwolenie "tej zapominalskiej części" na robienie w  c h u j a  resztę. To nie fair. Jeśli sam nie będziesz się stosował do tego co mówisz, to to reszta będzie na tym korzystać kosztem tych wszystkich, którzy czekają na wyniki. Zrozum to wreszcie. I spójrz - sam mówisz, że o 19 miałeś rozpocząć symulację. Był piątek i była godzina 18. I tyle. Nie przejmuj się innymi, a skoro ktoś nie jest pewien czy w ostatniej chwili zdąży wysłać składy to niech to zrobi od razu po ogłoszeniu wyników bieżącej kolejki albo niech sobie daruje w ogóle.

Takim sposobem zaoszczędzisz nerwów i sobie, i nam. Piątka.

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 16, 2012, 23:21:39 »
Może i masz rację LaCoka  ::) Wywalić na zbity pysk tych, co nie wysyłają składów.. Najwyżej będziesz grał podstawową jedenastką, a managerowie pojawią się z czasem ;)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 16, 2012, 23:48:08 »
Maaan, o tym mówiłem. To logiczne, że część i tak przy następnej okazji poleci w bolka - dajesz dzień i godzinę, zaklepujesz składy, po chwili żal Ci się ich robi i mówisz o tym że zdecydujesz się poczekać do końca dnia. Why? Sam sobie strzelasz w stopę, dając przyzwolenie "tej zapominalskiej części" na robienie w  c h u j a  resztę. To nie fair. Jeśli sam nie będziesz się stosował do tego co mówisz, to to reszta będzie na tym korzystać kosztem tych wszystkich, którzy czekają na wyniki. Zrozum to wreszcie. I spójrz - sam mówisz, że o 19 miałeś rozpocząć symulację. Był piątek i była godzina 18. I tyle. Nie przejmuj się innymi, a skoro ktoś nie jest pewien czy w ostatniej chwili zdąży wysłać składy to niech to zrobi od razu po ogłoszeniu wyników bieżącej kolejki albo niech sobie daruje w ogóle.

Takim sposobem zaoszczędzisz nerwów i sobie, i nam. Piątka.
Tak, owszem masz tutaj rację, ale co to będzie za manager gdy składy będzie wysyłać zaledwie 12 osób.. Reszta sobie to oleje? Wiem, że ci co aktywnie biorą udział w tej zabawie będą chcieli aby grać z drużynami ze składami które dostosuję PES, ale np. mi jako prowadzącemu to wszystko taki obraz się nie podoba. Niech ktoś z was posiedzi sobie tak trzy godzinki nad jedną kolejką i poogląda te wszystkie mecze.. Frajda jest wtedy kiedy oglądasz i widzisz jak drużyna działa pod daną taktyką managera, a nie gdy ustala ją komputer, a dany delikwent ma to w dupie.

Offline LaCoka

• Amator
  • *
  • Na forum od: 11.09.2010r.
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 17, 2012, 01:07:50 »
Jasne, doskonale to rozumiem. Jest frajda, jakaś tam nutka rywalizacji i fajnej zabawy, dlatego zgodzę się z Tobą że to nie to samo kiedy taktykę ustala komputer czy jest powiedzmy ciągle taka sama. Mi głównie chodzi o to, aby ten temat przetrwał bo jest rozegrane praktycznie dziesięć kolejek, szkoda by to wszystko poszło na marne przez kilka osób którym się nie chce zrobić screena i posiedzieć chwilę nad taktyką. Mam nadzieję, że ktoś Ci tam podesłał składy i jest więcej niż 12 osób. Pozdrawiam

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 14.12.2010r.
« Odpowiedź #108 dnia: Listopad 17, 2012, 10:25:15 »
Wywalić na zbity pysk tych, co nie wysyłają składów.. Najwyżej będziesz grał podstawową jedenastką, a managerowie pojawią się z czasem ;)

to nie jest dobry sposób, przyjdzie kolejny który parę dni temu się zarejestrował, akurat w tym momencie będzie kiedy mojsesh poszukuje maangerów i się zapisze, zrobi transfery, bo to najprzyjemniejsze jest a potem zostawi

Offline Linkin

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 26.07.2012r.
« Odpowiedź #109 dnia: Listopad 17, 2012, 10:33:40 »
Gdyby było wolne miejsce, to jestem chętny je zająć. ; )

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #110 dnia: Listopad 17, 2012, 15:18:29 »

Sezon: 2012/13

Wiele się działo w kolejce numer dziewięć. Ujrzeliśmy tam, aż trzy mecze, które zakończyły się walkowerem. Mimo tych niemiłych incydentów były te przyjemniejsze. Piłkarsko najlepiej zaprezentowali się po raz kolejny podopieczni EdinaDzeko, którzy władowali swoim rywalom aż pięć bramek. Smakiem zwycięstwa niestety znów musieli obejść się kibice Bayernu Monachium. Bawarczycy zaledwie zremisowali ze Stuttgartem 2-2. A jakie padły wyniki w innych spotkaniach, przekonacie się zaglądając do poniższych wyników.

Kolejka nr. 9

FC Nürnberg 3-0 FSV Mainz
90' w/o

SC Freiburg 0-1 Greuther Fürth
74' Edu (Fall)

Bayern Monachium 2-2 VfB Stuttgart
12' Kroos, 66' Kroos - 38' Crouch (Kuzmanović), 75' Crouch (Sala)

Borussia Mönchengladbach 5-0 Hannover 96
18' Mandzukić (Herrmann), 25' Cana (Pjanić), 32' Mandzukić (Arango), 58' Hanke (Mandzukić), 87' Hanke (Pjanić)

Werder Brema 0-3 VfL Wolfsburg
90' w/o

Eintracht Frankfurt 1-0 Schalke 04 Gelsenkirchen
65' Boyd (Rode)

Fortuna Düsseldorf 0-1 Borussia Dortmund
48' Aubameyang (Gotze)

FC Augsburg 3-0 Bayer Leverkusen
90' w/o

TSG 1899 Hoffenheim 1-1 Hamburger
29' Joselu (Derdyiok) - 52' Van der Vaart (Michel)

Jutro wyniki kolejki nr. 10.
Od teraz za brak wysłania składu jest walkower.

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
Odp: Bundesliga 2012/13 //OFICJALNY MANAGER PESLEAGUE | Wyniki kolejki. 9 |
« Odpowiedź #111 dnia: Listopad 17, 2012, 15:35:38 »
To już robi się nudne.. Kolejne formacje poszły się jebać.. Jak mam w końcu grać Bayernem?? Kroos, wyręcza Cavaniego i Gomeza.. To jest chore, ludzie, ten patch jest jakiś chory ;)! Założę się, że na innym Cavani, jak i Gomez byli by w czołówce. Dla porównania ustawiłem drużynę tak, jak ustawiał ją były mistrz managera Majstra - Edin Dzeko.. Wygrał 4-1, ale Bayern ma jakąś blokadę.. Zobaczymy, jak to się potoczy, ale dla mnie trzy punkty w dwóch meczach, jak na potencjał takiej drużyny, to jest to marna nagroda pocieszenia.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #112 dnia: Listopad 17, 2012, 15:40:59 »
Sorry za oftop. Ale. Co ma patch do grania jeśli umiejętności są takie same? Dwa...mogę się założyć,że wypróbowałeś może 2 taktyki i 2 ustawienia i już mówisz, że nie da się w ogóle wygrać. I wreszcie trzy. To ,że jedną drużyną ustawiasz taktykę xxx i skład yyy to nie znaczy ,że w kolejnej drużynie to samo również będzie dawać same zwycięstwa(o czym się chyba przekonałeś u mnie, gdzie taktyka z West Hamu w Evertonie dała Ci okrągłe 0 pkt i 0 bramek przez kilka spoktań).

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 14.12.2010r.
« Odpowiedź #113 dnia: Listopad 17, 2012, 15:45:40 »
To już robi się nudne.. Kolejne formacje poszły się jebać.. Jak mam w końcu grać Bayernem?? Kroos, wyręcza Cavaniego i Gomeza.. To jest chore, ludzie, ten patch jest jakiś chory ;)! Założę się, że na innym Cavani, jak i Gomez byli by w czołówce. Dla porównania ustawiłem drużynę tak, jak ustawiał ją były mistrz managera Majstra - Edin Dzeko.. Wygrał 4-1, ale Bayern ma jakąś blokadę.. Zobaczymy, jak to się potoczy, ale dla mnie trzy punkty w dwóch meczach, jak na potencjał takiej drużyny, to jest to marna nagroda pocieszenia.
nie ma co się użalać ;/ to jest tylko zabawa

Spodziewałem się że może wygram ten mecz, widac że każda drużyna może wygrać z każdą, więc punkt zdobyty na wyjeździe jest dobrym wynikiem

Offline Katalonbar

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 05.03.2011r.
    • Status GG
    • Steam
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #114 dnia: Listopad 17, 2012, 15:54:38 »
Uuuu porażka coś niezbyt
Pharmacie populaire REJESTRACJA lub LOGOWANIE analogues de medicaments

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #115 dnia: Listopad 17, 2012, 16:09:02 »
Sorry za oftop. Ale. Co ma patch do grania jeśli umiejętności są takie same? Dwa...mogę się założyć,że wypróbowałeś może 2 taktyki i 2 ustawienia i już mówisz, że nie da się w ogóle wygrać. I wreszcie trzy. To ,że jedną drużyną ustawiasz taktykę xxx i skład yyy to nie znaczy ,że w kolejnej drużynie to samo również będzie dawać same zwycięstwa(o czym się chyba przekonałeś u mnie, gdzie taktyka z West Hamu w Evertonie dała Ci okrągłe 0 pkt i 0 bramek przez kilka spoktań).
1. Na patchu Majstra, Gomez, Cavani, Ribery, Robben byli boscy! Cavani 24 bramki, vice król strzelców, Gomez 17 bramek, 7 asyst, Ribery rwał flanką i rozrywał obronę, jakby była ona złożona z amatorów (obronę, w której uczestniczyli, jak wiemy najlepsi zawodnicy świata), więc trochę się umiejętności różnią ;) Na tym patchu wydaje mi się, że są troszeczkę nie podobne do tych, jakie prezentują zawodnicy w realnym świecie 2. To gdyby doszło do takiego zakładu - przegrałbyś go. 3. Próbowałem już wielu ustawień, żadna nie okazała się skuteczna. 4. Tak łatwo się nie poddam. Z nie takich kryzysów w wielu managerach się wychodziło. ;)

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #116 dnia: Listopad 17, 2012, 16:19:34 »
Stary....to jest PES. Jeśli ma na jednym patchu takie same umiejętności jak na drugim to jest takim samym zawodnikiem. Wszystko zależy od partnerów i od drużyny przeciw której się gra. No chyba,że tak jak mówię um nie są takie same. U Majstra może miał 90 overall, a tutaj np 84 no to chyba jest różnica.

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #117 dnia: Listopad 17, 2012, 16:25:23 »
Stary....to jest PES. Jeśli ma na jednym patchu takie same umiejętności jak na drugim to jest takim samym zawodnikiem. Wszystko zależy od partnerów i od drużyny przeciw której się gra. No chyba,że tak jak mówię um nie są takie same. U Majstra może miał 90 overall, a tutaj np 84 no to chyba jest różnica.
Man.. O tym mówię.. Cavani to maszyna do zdobywania goli, a tu ma trzy bramki na krzyż.. Umiejętności zawodników powinny być jakoś odzwierciedlone, a w tym ma pomóc patch.. Nie widzę tego niestety..

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #118 dnia: Listopad 17, 2012, 16:33:31 »
Aż z ciekawości musiałem sprawdzić.
Cavani-90 w ataku
Gomez-90 w ataku, 95 w strzale

Ribery 94 overall, Robben 92...

To ile według Ciebie oni powinni mieć ? Wszyscy po 100 overallu ? Nie rozumiem Cię.

Ale dobra moja ostatnia wiadomość,żeby nie robić syfu.

Offline Positive

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #119 dnia: Listopad 17, 2012, 16:37:33 »
Aż z ciekawości musiałem sprawdzić.
Cavani-90 w ataku
Gomez-90 w ataku, 95 w strzale

Ribery 94 overall, Robben 92...

To ile według Ciebie oni powinni mieć ? Wszyscy po 100 overallu ? Nie rozumiem Cię.

Ale dobra moja ostatnia wiadomość,żeby nie robić syfu.
Liczy się szybkość, przyśpieszenie i takie inne duperele.. O Ribery'm i Robbenie nie mówię.. Są dobrzy, ale trzeba wziąć pod uwagę karty umiejętności, jakimi dysponuje zawodnik ;) Zobaczy się.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #119 dnia: Listopad 17, 2012, 16:37:33 »