Sorry za oftop. Ale. Co ma patch do grania jeśli umiejętności są takie same? Dwa...mogę się założyć,że wypróbowałeś może 2 taktyki i 2 ustawienia i już mówisz, że nie da się w ogóle wygrać. I wreszcie trzy. To ,że jedną drużyną ustawiasz taktykę xxx i skład yyy to nie znaczy ,że w kolejnej drużynie to samo również będzie dawać same zwycięstwa(o czym się chyba przekonałeś u mnie, gdzie taktyka z West Hamu w Evertonie dała Ci okrągłe 0 pkt i 0 bramek przez kilka spoktań).
1. Na patchu Majstra, Gomez, Cavani, Ribery, Robben byli boscy! Cavani 24 bramki, vice król strzelców, Gomez 17 bramek, 7 asyst, Ribery rwał flanką i rozrywał obronę, jakby była ona złożona z amatorów (obronę, w której uczestniczyli, jak wiemy najlepsi zawodnicy świata), więc trochę się umiejętności różnią
Na tym patchu wydaje mi się, że są troszeczkę nie podobne do tych, jakie prezentują zawodnicy w realnym świecie 2. To gdyby doszło do takiego zakładu - przegrałbyś go. 3. Próbowałem już wielu ustawień, żadna nie okazała się skuteczna. 4. Tak łatwo się nie poddam. Z nie takich kryzysów w wielu managerach się wychodziło.