Archiwum > Sport
Piłka ręczna
Nederland:
Niezależnie od ewidentnego sędziowania pod rywali, to straszny wstyd wyeliminować Szwecję i Chorwację, a wykoleić się na Katarze.
Marcin14:
Katar to tylko nazwa, każdy dobrze wie kto tam gra i dlaczego.
NexaT:
Walczyli do samego końca, to się ceni.
Szkoda tego głupiego gubienia krycia, gdy Katar grał osłabiony.
Nie ma co zwalać winy na sędziów, bo nasi przegrali przez słabą obronę i to tylko, i wyłącznie ich wina.
hose444:
Jakim trzeba być człowiekiem, by śpiewać hymn obcego kraju za pieniądze?
Skoro kibice Zawiszy nazywają swoich piłkarzy "wkładem do koszulek" (oczywiście ich nie popieram) to jak nazwali by tych "Katarczyków". Mówię kibice Zawiszy, bo przecież Katar ma tylko opłaconych z Hiszpanii.
Dno. Kompletne dno.
PrezesRady:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie ma co zwalać winy na sędziów, bo nasi przegrali przez słabą obronę i to tylko, i wyłącznie ich wina.
--- Koniec cytatu ---
Polemizowałbym. Zwróć uwagę, że na początku meczu jak prowadziliśmy dwiema bramkami (bodaj do stanu 8:6) było wszystko ok. A potem sędziowie zaczęli nam nagle wlepiać kary. Ja się im nie dziwię, że woleli odpuścić i stracić gola niż za podmuchanie w lisa 2 minuty wyłapać.
od Macieja Iwańskiego
Spoiler for Hiden: Rozumiem,że wielu ludzi uważa, że zespół szuka winnych.Ale telewizja pokazała ułamek tego, co sie działo. Ktoś polegający tylko na transmisji nie czuł atmosfery, nie rozmawiał z chłopakami,nie widział wielu istotnych szczegółów. Jak choćby faulu na Wiśniewskim, gdzie powtórkę przypadkowo pokazano z plecami sędziego zasłaniającymi wszystko...Jak choćby Bieglera, który stał minutę i patrzył na delegata z uśmiechem.Wzrok mówił: "Ty widzisz, ja widzę, ale chcę, żebyś wiedział, ze ja wiem". I pan delegat uciekał wzrokiem...Uciszał naszych, upominał ich i ignorował zachowanie ławki Kataru. Takich rzeczy był milion. Nie chodzi o to, źe ktoś, kogo tu nie ma ma się nie wypowiadać. Wolna wola. Chodzi o to, żeby uwierzyć naszym wypruwającym tu żyły chłopakom, że się nie dało. I dziś zabrano ich marzenia. Oni ich nie przegrali, im je odebrano. Tak to widzę i wierzę w to, co i jak mówili.
Nawigacja
[#] Następna strona