Archiwum > Sport

Piłka ręczna

<< < (36/38) > >>

Douglas:
To już w 2022 roku znamy finalistę MŚ. Jednak katarskie szejki będą musieli więcej kasy wydać, bo kto im te stadiony wypełni. Kupią sobie Brazylijczyków bądź innych Serbów i będą się cieszyć w swoich szatach. Czekam tylko na ten moment, kiedy wybudują skocznię narciarską. Wtedy można umierać.
Straciłem szacunek do Sariciów, Markowiciów i innych wiciów. Śpiewać cudzy hymn, trzymać się za pierś, grać z wielkim poświęceniem, a to wszystko za dolary.

PrezesRady:
Trochę off-top, ale nie za bardzo jest gdzie to wrzucić. Oto jak Katarczycy farbują piłkarzy.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPolemizowałbym. Zwróć uwagę, że na początku meczu jak prowadziliśmy dwiema bramkami (bodaj do stanu 8:6) było wszystko ok. A potem sędziowie zaczęli nam nagle wlepiać kary. Ja się im nie dziwię, że woleli odpuścić i stracić gola niż za podmuchanie w lisa 2 minuty wyłapać.

--- Koniec cytatu ---
Było kilka sytuacji, gdzie zawodnicy Kataru stali sami, nikt im nie przeszkadzał w oddaniu rzutu.
Takiego czegoś na tym poziomu nie powinno być. Sędziowie to jedno, ale nasza słaba postawa w obronie to drugie.

Szkoda mimo wszystko.
Ręczną się nie interesuje, więc nie wiem jak grają Hiszpanie, mimo wszystko wierzę, że zdobędziemy 3 miejsce.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Ten artykuł na szczęście mnie trochę pocieszył. Wynika z niego, że raczej kadra Kataru 2022 nie będzie potęgą w świecie futbolu, tak jak Katar 2015 w piłce ręcznej.
Na szczęście wygra romantyzm.

Raffael:
Można kupić wiele rzeczy, nawet sukcesy i medale, ale tego co nam dali nasi piłkarze kupić nie można. Jestem z nich dumny bo nie byli przed mistrzostwami w gronie faworytów. Dawali z siebie wszystko nawet jeśli nie szło.

Do "katarskich" zawodników pretensji nie mam, dla nich to czysty biznes, proste. Oburzony jestem postawą federacji, która doskonale wiedziała, jak będzie wyglądać drużyna gospodarzy i cały turniej i w pełni świadomie na to pozwoliła. Na koniec przy ceremonii wręczenia medali, jeszcze podziękują szejkom za świetną organizację i atmosferę z hasłami fair play.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej