Dział Ogólny > PES 2013
pes2013 cheaterzy i quiterzy
mratko:
Witam może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego jak gram sobie od pewnego czasu w ML i coraz częściej zdarza mi się że jak prowadzę z kimś kto jest bardzo wysoko w rankingu i zbliża się koniec meczu i pewny jestem już zwycięstwa to taka osoba rozłącza się i nie ponosi żadnych konsekwencji w postaci utraty punktów za mecz przerwany i co gorsza ja na tym nic nie zyskuje bo nie dostaje żadnych punktów w rankingu no i przede wszystkim kasy za wygraną >:( ???,zastanawia mnie to dla tego bo jak mnie nieraz prze problemy z netem rozłączyło co prawda było to moze ze 4 razy ;D mimo remisy czy powadzenia dostałem walkowera na korzyśc przeciwnika i na dodatek utrate punktów i zero kasy ,dlaczego tak się dzieje ze jedni mogę sie kiedy chca rozłaczać i nic nie traca a inni są poszkodowni ,szukam logicznego wytłumaczenie ale nie potrafię go znaleśc może ktos z z was potrafi mi to wytłumaczyć o co w tym biega i dziwie się tylko że Konami nic z tym nie robi i pozwala na takie zachowanie a wręcz faworyzuje takie zachowanie wedle mojego odczucia ? Pozdrawiam PES maniaków ;D a oto przykład najlepszych :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
beq98:
też chciałbym to wiedzieć jest to bardzo denerwujące...
jozin666:
Niestety u mnie tez to sie zdarza bardzo czesto,ehh bo uzywaja programow,szkoda,ze konami nic nie moze z nimi zrobic i tak jest juz od kilku lat
Kostek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety u mnie tez to sie zdarza bardzo czesto,ehh bo uzywaja programow,szkoda,ze konami nic nie moze z nimi zrobic i tak jest juz od kilku lat
--- Koniec cytatu ---
ha ha . no toś mnie rozbawił ;D program , którego używają nazywa się "odpalam sto okienek youtuba w jakości HD" i muli mi połączenie
Nie , Konami może to naprawić jednak to bardzo głupawy developer jest , niestety. Jak naprawić? ależ bardzo prosto- serwer "widzi" komu połączenie zamula, skrypt powinien wywalać tę osobę i po krzyku.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEha ha . no toś mnie rozbawił ;D program , którego używają nazywa się "odpalam sto okienek youtuba w jakości HD" i muli mi połączenie
Nie , Konami może to naprawić jednak to bardzo głupawy developer jest , niestety. Jak naprawić? ależ bardzo prosto- serwer "widzi" komu połączenie zamula, skrypt powinien wywalać tę osobę i po krzyku.
Ty to mnie rozbawiłeś jeszcze bardziej...
program nie nazywa się jak Ty to opisałeś "100 filmów w HD na yt"
Tu nie chodzi o zmulenie łącza... niejednokrotnie miałem tak że łącze jest zmulone lagi są i mecz można rozegrać...
kiedyś mnie to zastanawiało jak oni to robią... pogrzebałem trochę w necie i sposób okazał się tak banalny że pisanie na tych ludzi cheaterzy/hackerzy jest obrazą dla tych grup internetowych... nie będę tego opisywał ale w wujku google to jest, nawet na yt znajdziecie filmiki...
dziwi mnie fakt że w meczach które są rozgrywane w turniejach konami po wyjściu z grupy czyli w fazie playoff system konami rozpoznaje wynik przy takim rozłączeniu... czyli jak wygrywam 3:0 a połączenie zostaje zrywane to wynik zostaje i ja gram dalej... szkoda tylko że działa to w fazie playoff... żenada lekka
Nawigacja
[#] Następna strona