Dział Ogólny > PES 2013

pes2013 cheaterzy i quiterzy

<< < (2/13) > >>

TJP_08:
To słuchajcie jak mnie koleś załatwił.
Gram mecz rakingowy sobie i zawsze wybieram jakąś normalną drużynę a nie real lub barce ale gdy oni biorą takie teamy to ja mam ich gdzieś i też przechodzę na mocną. To gramy real na real i wygrywa 4-0 do przerwy ale dałem radę wyrównać choć palce bolały już od pada he he nadchodzi 87 minuta mam rożny di maria strzela z głowy a ten gnój rozłącza że nawet punktu nie dostaję to nie jaki paulinho czy coś takiego z pierwszej setki ogólnego rakingu.
Chłopaki co ja się wkurzyłem a było już po północy a o 6 pobudka do pracy a więc trzeba mieć dużo cierpliwości!!!

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo słuchajcie jak mnie koleś załatwił.
Gram mecz rakingowy sobie i zawsze wybieram jakąś normalną drużynę a nie real lub barce ale gdy oni biorą takie teamy to ja mam ich gdzieś i też przechodzę na mocną. To gramy real na real i wygrywa 4-0 do przerwy ale dałem radę wyrównać choć palce bolały już od pada he he nadchodzi 87 minuta mam rożny di maria strzela z głowy a ten gnój rozłącza że nawet punktu nie dostaję to nie jaki paulinho czy coś takiego z pierwszej setki ogólnego rakingu.
Chłopaki co ja się wkurzyłem a było już po północy a o 6 pobudka do pracy a więc trzeba mieć dużo cierpliwości!!!

--- Koniec cytatu ---

Rzadko który zawodnik z pierwszek 100 to uczciwy gracz...
To co opisałeś to normalka w PES :D

Jest jeden gościu który ma nick złożony z imienia i nazwiska a pochodzi z portugali i gra Sportingiem Lizbona... i gościu ma coś z głową bo gra tylko z graczami którzy mają rank poniżej 500 i siłe drużyny poniżej 750 ;) Z teoretycznie lepszym zawodnikiem rozłącza się gdy kamera schodzi niżej i sędzia ma już gwizdać a tutaj odrazu rozłączenie :D beka z gościa... najlepsze jest to że ma same gwiazdy a jak grałem z nim team noobem bo kumpel zaczynał dopiero grę to na full manualu z nim wygrywałem (wiadomo że żadna wygrana się nie zakończyła bo się rozłączał) takiej lamy to ja nigdy w PESie nie widziałem :D

JesuOtaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERzadko który zawodnik z pierwszek 100 to uczciwy gracz...
To co opisałeś to normalka w PES :D

Jest jeden gościu który ma nick złożony z imienia i nazwiska a pochodzi z portugali i gra Sportingiem Lizbona... i gościu ma coś z głową bo gra tylko z graczami którzy mają rank poniżej 500 i siłe drużyny poniżej 750 ;) Z teoretycznie lepszym zawodnikiem rozłącza się gdy kamera schodzi niżej i sędzia ma już gwizdać a tutaj odrazu rozłączenie :D beka z gościa... najlepsze jest to że ma same gwiazdy a jak grałem z nim team noobem bo kumpel zaczynał dopiero grę to na full manualu z nim wygrywałem (wiadomo że żadna wygrana się nie zakończyła bo się rozłączał) takiej lamy to ja nigdy w PESie nie widziałem :D

--- Koniec cytatu ---

Szkoda, że zlikwidwali ten czat, dzięki któremu można było w trakcie meczu -czy to po dobrej akcji, czy po golu coś napisać - znaczy te edytowane wcześniej wypowiedzi typu: "Good Game" czy " What a Goal". Mogli by wprowadzić takie coś znowu, ale z własnymi wcześniej edytowanymi komentarzami typu "Ty pi***ny quiterze nogi z d**py Ci powyrywam" :)

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda, że zlikwidwali ten czat, dzięki któremu można było w trakcie meczu -czy to po dobrej akcji, czy po golu coś napisać - znaczy te edytowane wcześniej wypowiedzi typu: "Good Game" czy " What a Goal". Mogli by wprowadzić takie coś znowu, ale z własnymi wcześniej edytowanymi komentarzami typu "Ty pi***ny quiterze nogi z d**py Ci powyrywam" :)

--- Koniec cytatu ---
no mogli by zrobić...w tym roku trochę lipnie jest z komunikacja..a jak uciekali z meczy tak dalej uciekają :(

Ukassiu:
panowie, co chwile o tym piszecie, a z tym nie da się nic zrobić. Tutaj większosć gra przez pesleague i dobrze się bawi, a nie męczy się z takimi typami na serwerach Konami. Jak chcecie do nas dołaczyć to zapraszam: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej