Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

temat zamkniety.

<< < (3/5) > >>

kerpal:
Ktoś normalny ma ten patch i może napisać coś o nim ??

Celtic:
kerpal ja jestem nienormalny, ale pacz ma wszystkie stroje i herby klubow z angielskiej, niemieckiej i hiszpańskiej II ligi. Jest od pyty pilek i butow , stadionow z nowa murawa. Kazda reprezentacja jest oryginalna ze strojami oczywiście transfery sa zrobione.

labamba63:
Obiecałem, że będą screeny, więc daję, przepraszam za opóźnienia...

Opis: Gra dzięki temu patchu zmieni się diametralnie, począwszy od ekranu startowego po scoreboard ;D, w tym modzie podmieniono nie tylko oprawę graficzną, ale też muzyczną, spotkamy się z nową muzyką w menu jak np. Gangam Style, a podczas gry usłyszymy oryginalne dopingi z meczów.
Niestety autor nie wprowadził zmian transferowych, dlatego nie liczmy, że bez DLC 2.0, zobaczymy graczy po letnim okienku transferowym. - tak bynajmniej mnie się wydaje przeglądając patcha

-----------------
Dlatego Celtic'u, chciałbym się Ciebie spytać czy masz w tym patchu aktualne składy, czy grasz przez dlc, a może są stare, ale nic z tym nie robisz, bo możliwe, że wgrałem coś źle dlatego mam stare składy.

Celtic:
labamba63 dlaczego BVB nie ma oryginalnych koszulek? u nie po wgraniu sa wszystkie stroje oryg. co do transferow brakuje tylko paru jak np.miralas z everthonu, ale to mozna samemu zrobic

kerpal:
Wystarczy w RGH wyłączyć najnowsze TU i tyle, ale widze że słabo to wygląda... jakieś gangbang style, co to ma być za muzyka ? w menu jakieś czarne dzieci z etiopii...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej