Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
temat zamkniety.
Celtic:
Zeby patch dzialal prawidlowo to trzeba na czytego pesa czyli bez DLC i OF np. od Daymosa. Wgrac te pliki ktore sa do sciagniecia i wszystko bedzie dzialac prawidlowo. Co do Ciebie kerpal to nie chce mi sie czytac twoich żałosnych komentarzy jak sie nie podoba to zrob cos sam i pokaz jaki jestes madry, albo sie przestan udzielac.
Turtles7:
Chłopaki przestancie sie kłucic :/ to jest forum a nie Plac zabaw .. !!
Potrzebuje pomocy . mam wszystkie party wrzucam je do folderu gdzie mam pes-a
Hdd-gry-pes 2012 i tam sa te pliki .
plik edit i stadiony wrzucam w Content ten folder z numerkami itp
start gry i wszystko jest tak samo .. kamera wide uległa zmiany tylko jest mocniej nachylona do dołu ..
Może ktos zna powod ze nie zmienia mi sie nic .. bardzo bym prosił o pomoc !!
labamba63:
@Turtles7
Powoli do celu
--- Cytuj ---mam wszystkie party wrzucam je do folderu gdzie mam pes-a
--- Koniec cytatu ---
Z mojego czytania ze zrozumieniem wywnioskowałem, iż wrzuciłeś surowe party takie jak pobrałeś od razu do folderu z grą?
Jeśli tak to błąd! Wypakowywujesz wszystko co pobrales (najlepiej zainstaluj winrara wszystkie party wrzuc do jednego folderu kliknij ctrl+a czyli zaznacz wszystko i prawym wypakuj tutaj, to co sie wypakuje przenies (same pliki bez folderow))
Daj znać czy zadziałało Pozdrawiam
------------
Co do wypowiedzi wyżej szkoda gadać, a moderatorzy w dziale chyba śpią, to powinno być nagradzane z miejsca warnem
Celtic:
labamba63. Edit.bin i stadiony wrzucamy do folderu content/" your game profile numbers"/4b4e084c/0000001
Turtles7:
Zrobiłem wszystko tak jak trzeba .. przerobiłem obraz iso do rgh .. usunołem stare pliki i wgralem pliki z patcha . wrzuciłem folder z gra na dysk klocka . i kiedy startuje z gra to ikonka w lewum dolnym rogu sie kreci i kreci nic dalej nie idzie :/ znowu cos zle ??
Nawigacja
[#] Następna strona