kolejne głupie dziecko forum
1. U Majstra i Pawlodara dość regularnie wysyłałem składy i nie mieli pretensji, nie wierzysz to się spytaj.
2.MCPL wyraźnie napisał w regulaminie, że są trzy upomnienia za wysłania składu. Gdy się skapnąłem, że termin minął chciałem zobaczyć jak zakończy się ich pierwszy mecz w sezonie (i wiedziałem, że nie będzie z tego żadnych konsekwencji), bo w Twoim menedżerze bodajże dostałem baty, a tutaj wpadł remis i to na nowszej wersji gry.
3.Wysyłam w Twoim menedżerze skład przez pierwsze 2-3 kolejki, potem zobaczyłem, że robisz w 12 czerwoną latarnie z mojego teamu, więc się wycofałem.Niedługo później Twój menedżer upadł, bo więcej osób się poddało, więc po co do tego wracać??
4.Nie musisz mnie od razu nazywać dzieckiem, tylko dlatego, że się wycofałem z 1 bądź 2 menedżerów, które de facto zbyt długo nie pociągły na forum i (może) dlatego, że jestem 5 lat młodszy od Ciebie.
Jak będziesz mi chciał dalej coś udowodnić, zapraszam na PW.MCPL weź wstaw screen składu z pierwszej kolejki mojego Betisu, bo chciałem dokładnie zobaczyć kto gra na jakiej pozycji
.