Proszę, nie usuwajcie tej kariery, choć by była niekontynuowana dzień, tydzień, miesiąc, rok, dwa lata, nigdy, przenigdy jej nie usuwajcie!!! Błagam!!!Cóż, na wstępie chciałbym na pewno was przywitać w moim nowym projekcie, pt. 浦和レッドダイヤモンズ - Urawa Red Diamonds. Jeśli wstęp nie powala długością, to naprawdę proszę o wybaczenie ale o tych japońcach na wstępie wiele nie da się napisać
. A co do mojej poprzedniej kariery, to padł mi cały PES. Na początku pomyślałem, że nic się nie stało. Przekopiuję sobie save'a na pulpit, przeinstaluję PESa, wgram PESEdita, ponownie wkleję save'a ale nic z tego. Save odmówił posłuszeństwa i nie zechciał się "łaskawie" otworzyć. No i tak wracamy do punktu wyjścia. Czcionka w większości to oczywiście moja ulubiona Candara. Aha, przyznaję się bez bicia, że ikonkę trofeum wziąłem z kariery użytkownika o nicku Daro. Zasada "koment za koment" obowiązuje naturalnie tylko w wypadku mądrych komentarzy. Miłego czytania
.
Gra: Pro Evolution Soccer 2013 v. 1.01
Patch: PESJP 2013 v. 2.0.1 z moimi sporymi poprawkami... można by go nazwać Japan League Patch
Poziom trudności: Top PlayerUrawa Red Diamonds, to japoński klub grający obecnie w japońskiej ekstraklasie, zwanej J-League. Klub posiada siedzibę w mieście Saitama, a konkretnie w okręgu o nazwie Urawa-ku, który leży na przedmieściach wcześniej wspomnianego miasta. Zespół ten został założony w 1992 roku jako drużyna sponsorowana przez Mitsubishi Heavy Industries, która grała wówczas w rozgrywkach Japońskiej Pierwszej Ligi. Nazwa klubu wywodzi się od czerwonego logo Mitsubishi, którego nazwa brzmi trzy diamenty (z angielskiego three diamonds). Swoje mecze domowe zespół Urawy rozgrywa na dwóch stadionach - mniejszym, liczącym 21.500 widzów, Urawa Komaba Stadium oraz większym, liczącym 63.700 Saitama Stadium 2002. Ten drugi stadion był jedną z aren Mistrzostw Świata 2002. W lipcu tego roku managerem klubu został były już asystent Jose Mourinho - Aitor Karanka. Zapewnia on, iż w tym roku na Urawę w lidze japońskiej nie będzie mocnych. Zobaczymy na ile te słowa są prawdziwe.
Sukcesy: 1 zdobyty Puchar Ligi
2003
2 zdobyte Puchary Cesarza
2005, 2006
1 zdobyty Superpuchar Japonii
2006
3 wicemistrzostwa kraju
2004, 2005, 2007
1 mistrzostwo kraju
2006
1 zdobyte trofeum Ligi Mistrzów AFC
2007
_______________________________________________________________________________________________________
W następnych odcinkach:
- transfery
- przedstawienie składu drużyny
- mecz towarzyski
- start ligi J-League