Archiwum > Sport
Wybierz swoją 11 roku UEFA sezonu 2011/2012 !!!
Palacio:
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW takim razie w ogóle nie powinieneś wspominać o tym, to trochę głupie. Jak zacząłeś to skończ.
--- Koniec cytatu ---
Po prostu nie zgadzam się po części z nominacjami dla bramkarzy (między innymi bramkarzy, bo Pique jest tu chyba za dziecko z Shakirą). Według mnie, jeśli znalazło się miejsce dla Cecha (którego zresztą lubię), to nie wiem, dlaczego nie ma mogącego się pochwalić lepszymi statystykami de Gei albo innego bramkarza z Premier League. No ale na miejscu UEFY nie wyróżniłbym żadnego z ich dwóch.
Ale zaraz ktoś przyleci i powie mi, że wszędzie wciskam piłkarzy United...
BukeR:
pawlodar_10:
Jak to jest, kibice wybieraja tylko dla zabawy?
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu nie zgadzam się po części z nominacjami dla bramkarzy (między innymi bramkarzy, bo Pique jest tu chyba za dziecko z Shakirą). Według mnie, jeśli znalazło się miejsce dla Cecha (którego zresztą lubię), to nie wiem, dlaczego nie ma mogącego się pochwalić lepszymi statystykami de Gei albo innego bramkarza z Premier League. No ale na miejscu UEFY nie wyróżniłbym żadnego z ich dwóch.
Ale zaraz ktoś przyleci i powie mi, że wszędzie wciskam piłkarzy United...
--- Koniec cytatu ---
Cech za wygranie Ligi Mistrzów, tam pokazał klasę, a Piłkę... Też się zastanawiam. De Gea nic z Manchesterem nie osiągnął w tamtym sezonie i to jest pewnie powód. Simple.
Nawigacja
[#] Następna strona