Archiwum > Sport
Wybierz swoją 11 roku UEFA sezonu 2011/2012 !!!
Nederland:
Pewnie tak. Prawdopodobnie z podobnego powodu nominacji nie dostał Leighton Baines, co według mnie jest kompromitacją.
Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie tak. Prawdopodobnie z podobnego powodu nominacji nie dostał Leighton Baines, co według mnie jest kompromitacją.
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że w tym głosowaniu znajdują się piłkarze, którzy w poprzednim sezonie grali w pucharach europejskich. Everton z Bainesem jak pamiętam to nie grał w Lidze Europy.
cinosław:
Nie grał w pucharach, nie grał na ME. 3\4 "kibiców" piłki nożnej, nie wie o istnieniu takiego zawodnika. Jak Ty chcesz, aby on był w takich ankietach ? Choćby grał 10x lepiej niż Alves i Ivanović razem wzięci to i tak oni w tych ankietach będą, a Baines nie.
Nederland:
Był w kadrze, ale temu kretynowi Hodgsonowi nawet nie przyszło do głowy, by wpuścić go na boisko choćby jako zmiennika.
Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu nie zgadzam się po części z nominacjami dla bramkarzy (między innymi bramkarzy, bo Pique jest tu chyba za dziecko z Shakirą). Według mnie, jeśli znalazło się miejsce dla Cecha (którego zresztą lubię), to nie wiem, dlaczego nie ma mogącego się pochwalić lepszymi statystykami de Gei albo innego bramkarza z Premier League. No ale na miejscu UEFY nie wyróżniłbym żadnego z ich dwóch.
Ale zaraz ktoś przyleci i powie mi, że wszędzie wciskam piłkarzy United...
--- Koniec cytatu ---
A nie jest tak ? Powiedz na jakiej podstawie de Gea ? Słucham ?
Nie wiesz to ja Ci powiem bo jest piłkarzem United nic poza tym na Euro nie zagrał żadnego meczu , nie wygrał żadnego trofeum a na dodatek nie wywalczył miejsca w podstawowej jedenastce klubu
Nawigacja
[#] Następna strona