1. Krok pierwszy . Pobieramy wszystkie pliki .
2. Krok Drugi Po Pobraniu Plików Wypakowujemy archiwa gdzie nam sie podoba .
3. Następnie przechodzimy do opcji podmiana plików czyli :
Wybieramy plik iz poszczególnych folderów .
Zacznijmy od Kitservera
Wypakowany kitserver wrzuć do : TWÓJ DYSK/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6 .
Następnie przejdź do folderu z kitserverem i znajdź plik setup .
Kliknij Przycisk :
OKEJ ZAINSTALOWAŁEŚ WŁAŚNIE KITSERVER !!!!!! (JESTEŚ DOBRY ! ) Teraz przejdźmy do plików [0.text , e_text , e_sound , 0_sound]
A więc do dzieła Krok pierwszy zacznijmy może od 0_text Plik ten po wypakowaniu wrzuć do
TWÓJ DYSK/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat
Krok drugi e_text znajduje się w switcherze opis w dalszej części Plik ten po wypakowaniu wrzuć do
Krok trzeci e_sound Plik ten po wypakowaniu wrzuć do
Krok Czwarty 0_sound Plik ten po wypakowaniu wrzuć do
Po wykonaniu tych czynności przejdźmy do plików map z Shollym 2013 Switcher.
Mamy do wyboru :
Shollym Clubs Patch
Shollym All National
Shollym Yugoslavia Patch
Shollym Classic patch
Wybierz jeden z folderów Jeżeli już wybrałeś zastaniesz pliki : 1.Option File
Co wśrodku ? Shollym gameplay , Shollym Gameplay 2 , Normal gameplay.
Wybieramy co chcemy wybierzmy taki na jakim będzie nam się miło spędzało czas Nastepnie mamy e_text jak i PES 6.exe
Plik e_text wrzuć do folderu dat TWÓJ DYSK/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6.
Natomiast Plik pes6.exe wrzuć do folderu głównego z grą .
\
TEN KITSERVER OPISYWANY W OPISIE U DOŁU JEST Z Shollym Switcher w nim znajdują się pliki map .
Uwaga ! Nie myl go z pierwszym kitserver który już wgraliśmy
Teraz ostatni folder jakim jest kitserver ten plik wrzuć także do głównego folderu gry zaoszczędzisz czasu na podmienianie po kolei plików map które podmienia się automatycznie .
Po wykananiu tych wszystkich czynności wrzucamy ostatni plik jakim jest właśnie option file czyli wrzucamy do :
Moje Dokumenty/Twoja nazwa użytkownika komputera/Konami/Pro Evolution Soccer 6/Save/Folder 1
Po wrzuceniu odpal grę . Jeżeli wszystko chodzi to skacz tańcz ciesz się . Jeżeli coś nie wypaliło idź kogoś pobić albo zrób awanturę POWODZENIA ! Teraz stadiony
(niektórzy pobrali niektórzy nie)(Ja na przykład stadionów nie pobierałem szkoda mi czasu).
Stadiony po wypakowujemy
Przykład Pierwszy Wypakuj na pulpit całość i wrzuć wszystkie do
TWÓJ DYSK/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6.
Lub Drugi klikamy przycieskiem PRAWYM na archiwum i wybieramy Wypakuj Pliki Teraz wskazujemy folder z kitserver/GDB.
Dzieki drugiemu sposobowi zaoszczędzimy miejsca na dysku i
trochę czasu ponieważ bez zbędnego przenoszenia
Stadiony Działają bez pliku map więc możecie wrzucać jakie chcecie i kiedy chcecie ! STADIONY WGRANE <[TADAM !!!!!!!]> (Jesteś już profesionalisą ) ...............................................
Teraz ktoś się może spytać
"Uefa a co zrobić gdy będę Chciał/Chciała zagrać na przykład z club na classic"?
Odpowiedź : "Robimy to samo co w Switcher podmieniamy tylko pliki z Switchera czyli na przykład :
Bierzemy sobie teraz nie Club Shollym patch tylko Classic Patch .
Wchodzimy do tego folderu Classic Patch i przenosimy dokładnie tak samo pliki z switchera .
Podmieniamy Kolejno tak jak to pokazywałem
Option File
e_text
PES6.exe
Jak i kitserver w którym są pliki map