Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 z dużymi zmianami w grafice.
newsman:
Ostatnio jeden z fanów japońskiej serii gier piłkarskich miał okazję przeżyć nie lada przygodę. Eduardo Morillo po wygraniu zawodów „Enter The Game” otrzymał szansę wycieczki do siedziby KONAMI w Tokio, podczas której w specjalnej sesji motion capture jego sylwetka została przeniesiona do gry. Przy okazji z ust szefa developerów PES Teamu dowiedzieliśmy się co nieco o nowej edycji PES, nad którą w pocie czoła pracują programiści Konami.
Masuda przyznał, że prace nad nowym silnikiem gry idą bardzo dobrze i następne Pro Evo będzie spektakularne, a grafika w grze będzie niesamowita na co pozwoli zbudowany od podstaw silnik. Oczywiście można to przyjąć z przymrużeniem oka, ale jedno jest pewne - Konami przygotowuje działa do ataku.
źródło: ps4life/onlyproevo
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Artur 7:
pasuje powoli dokupić ramy do maszyny, bo takie gierki jak najnowszy NFS z grafą na full są piękne, a u mnie to nierealne. Znając KONAMI, to grafika rzeczywiście może być kozacka skoro tak zapowiadają ja się ino boję o gameplay żeby znowu nie było czuć tego drewna :-X :-X Chciałbym żeby te czasy gry do PES 6 powróciły...
pawlodar_10:
Nowy silnik, pewnie będzie sporo błędów.
Artur 7:
o ile pamiętam PES-y w latach świetności tez je miały, ale wtedy miały po prostu to coś i tego oczekuję po czternastce - jakiś korzeni powrotu do przeszłości w pozytywnym znaczeniu
KanyeWest:
Ja mam nadzieję że powiększona zostanie ilość lig ( podobne ilości jak w fifie ) najlepiej z licencjonowanymi drużynami .
Nawigacja
[#] Następna strona