Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 z dużymi zmianami w grafice.
pawlodar_10:
Chyba zbyt długo nie grasz w Pesa?
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENowy silnik, pewnie będzie sporo błędów.
--- Koniec cytatu ---
Jak w każdej grze ale mam nadzieję, że nie będzie aż takich rażących błędów, bo pes2014 robią chyba 2 lata ? :)
pavulon666:
ja mam nadzieje ze gracz otrzyma swobodę nie chce suwakow taktyki chce sam ustawiac zespol , jak sie cofne to maja stac tam a nie tak jak teraz ze mimo wszystko zawodnicy z obrony i tak ida nieco do przodu. Nie moze tez byc tak jak teraz ze wywala sie jakis tryb jak liga nie dajac nc w zamian. Master lig albo do odswierzenia albo calkiem nowy tryb. W sumie w pesie jest cala masa trybów które są nie poprawiane przez lata.
no i jak pada ten deszcz to niech pada a nie jakas zawiesna. No i mam nadzieje ze jednak do obecnej czesci jeszcze pacz bedzie bo teraz mozna by nagrac niezla kompilacje bugow jak zawodnicy zderzaja sie ze soba albo uciekaja od pilki. Ten pacz skopal gre
herubq3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak w każdej grze ale mam nadzieję, że nie będzie aż takich rażących błędów, bo pes2014 robią chyba 2 lata ? :)
--- Koniec cytatu ---
Skąd masz takie info ?
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd masz takie info ?
--- Koniec cytatu ---
huczało w internecie od tego że jak były pierwsze informacje o PES 2013 (kwiecień 2012) to już wtedy trwały prace nad PES 2014, drugą plotką było, że Shingo "Seabass" Takatsuka został odsunięty od pracy nad PES 2013 (na jego miejsce trafił Kei Matsuda), a Seabass'owi został powierzony już PES 2014... ile w tym prawdy to tylko KONAMI wie, ale ponoć prace trwają już od niemal roku...
Nawigacja
[#] Następna strona