Gratulacje Paxx ! Ale na co Ci pilka jak Ty od kompa nie odchodzisz hahaha
2 miejsce Pink co za niespodzianka graty
PS.Pewnie i tak bym odpadł,ale AS Saint-Et. w 4 koszu to zwykłe skurwysyństwo;-)
AS Saint-Et. to druzyna z parametrami jak inne w 4 koszyku, ktore maja wspolczynnik overall pomiedzy 79,9-78 np. 78,4 Aston Villa 78,3 Saint Etienne. Jesli gracz jest slaby to i Man City nie wygra a jesli jest dobry to wygra Saint-Et. Przyklad Lemcio i Tonny z Lig Krajowych ktorzy graja tymi druzynami
Po najnowszym DLC Ty mozesz przeciez zrobic koszyki.
Jak robi się koszyki to chętnych nie ma do pomocy a nawet do ocenienia czy są dobre, a potem co chwile komuś nie pasują....
Dokladnie Ukassiu swiete slowa jak opracowalem koszyki to pytalem sie przez miesiac na mircu czy ktos ma zastrzezenia i dawalem linki na forum by oceniali. Tych co oceniali bylo niewielu ale wiekszosc byla zachwycona. Jedynie Sabbi i Dabal mieli zastrzezenia ale gdy wyjasnilem im na czym polega moj system liczenia przyznali mi racje.
PS. Moj system dzielenia druzyn na kosze okazal sie takim sukcesem ze moje koszyki druzyn wykorzystuja na turniejach lanowych powołując sie na ich tworce. W ogole nie spodziewalem sie takiego obrotu spraw a jesli jeden z najlepszych zawodnikow jakim jest bez watpienia Ronbalto mowi mi ze moje koszyki sa bardzo dobre i sugeruje organizatorom najblizszego turnieju w Krakowie aby je wykorzystali to jest to dla mnie najlepsza nagroda za moja ciezka prace.
Takze Sidney Twoja ocena dla mnie jest bezproduktywna wrecz obrazajaca poniewaz nie podales ani jednego argumentu sugerujacego dlaczego wrzucenie St.Et. do 4 kosza to skorwysynstwo. Gdybys to zrobil chetnie przeanalizowal bym czy masz racje, natomiast Ronbalto to zasluzony zawodnik w scenie pesa i jego opinia jest dla mnie wysoce miarodajna. Tak samo uwazam o Sabbim i Dabalu ktorzy posiadali sporo ciekawych argumentow i bardzo pomogli mi w tworzeniu tych koszykow.