A jak sądzisz w którym... PES2013 miał wydawcę polskiego do czasu i pare pudełek miało PL
Leje wodę jak leci. Sam nie wie co umieszcza... Najpierw podaje wymagania prawie jak z PES2013, potem co innego.
Jesli są to z pudełka to niech pokaże całe zdjęcie tylnej okładki (wygląda jak zdjęcie z "czegoś" ale nie 100% z PES).
A jak na razie to wielka nie wiadoma o wymaganiach. Więc twoja "elementarna wiedza" na nic się tu zdaje.
Jak chcesz to traktuj takich ludzi z Twittera/Facebooka jako źródło oficjalne.
Twitter KONAMI milczy o tym... Jak KONAMI potwierdzi te informacje to nie będzie problemu i wszelakie informacje zostaną rozwiane.
Też mogę zrobić konto i podać się za członka KONAMI i oddziału PES, pisząc co mi ślina na język naniesie.
Nie słyszałem aby w pudełkach od Galapagos znajdowała się polska instrukcja, słyszałem jedynie o folii od nich i tyle. Ale skoro twierdzisz, że była też polska instrukcja to muszę Ci wierzyć na słowo. Do tej pory mi się wydawało, że ostatnią polską instrukcję widzieliśmy wraz z wyjściem Pes 2009
ale jak widać przeoczyłem parę edycji ahahh....
Jeśli mówisz, ze Marvin Ronsdorf jest niezaufanym źródłem to błaźnisz się w tym momencie, ponieważ podważasz wiarygodność admina jednego z najpopularniejszych blogów o pesie w Europie i co ważne, podkreślę to jeszcze raz, WSPÓŁPRACOWNIKA KONAMI!!! Upierając się w swojej ignorancji dojdziesz do wniosku, że Bhatti również jest szarlatanem Twittera ...gratulacje
"The official and final system requirements for the PC version of PES 2014 have been revealed.
The requirements were revealed by Marvin Ronsdorf who tweeted the following:"