Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v7 problem

(1/4) > >>

michal2ayoze:
Kiedy włączam obojetnie jaki mecz w pes 6.5 v7 wywala mnie do pulpitu i wyskakuje jakiś raport o błędach. Co robić może musze coś dodatkowo pobrać no nie wiem ? Pomóżcie !!

Keczupowy:
Zmieniałeś pamięć w kload?

lukaszuk1995:
Witam, mam ten sam problem, dodam, że występuje on dopiero po wybraniu składu (w momencie ładowania stadionu). Wcześniej miałem Windows Vista 32 bit i gra działała normalnie, obecnie mam Vistę 64 bit i wyrzuca mnie z gry :( Dodam, że na "czystej" grze (bez żadnego patcha) nic się nie dzieje i można grać ... Pamięć w kload.cfg była zmieniana.

Keczupowy:
Opcji może być kilka, ale spróbuj wejść w folder z kitserverem, tam masz plik kload.cfg. Otwórz go w notatniku i zmień wartość ReservedMemory na większą, np na ReservedMemory=200000000

lukaszuk1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOpcji może być kilka, ale spróbuj wejść w folder z kitserverem, tam masz plik kload.cfg. Otwórz go w notatniku i zmień wartość ReservedMemory na większą, np na ReservedMemory=200000000

--- Koniec cytatu ---
Niestety nie zadziałało. Parametry komputera:
System - Vista x64
RAM - 2GB
Procesor: Intel Celeron Dual-Core 1.6 GHz
Grafika: zintegrowana Intel GMA 950
Gdy wcześniej instalowałem kitservera tez musiałem zmieniać ReservedMemory, wtedy miałem ustawione na "ReservedMemory=300000000" i działało normalnie ...
Zamiast menu mam takie coś:

wcześniej menu było normalne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej