Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v7 problem
michal2ayoze:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOpcji może być kilka, ale spróbuj wejść w folder z kitserverem, tam masz plik kload.cfg. Otwórz go w notatniku i zmień wartość ReservedMemory na większą, np na ReservedMemory=200000000
--- Koniec cytatu ---
Mi to pomogło ale pojawił się kolejny problem. Herby wyglądają jak z oryginalnego PESa 6 , ale to jest do przeżycia bo nazwy i stroje drużyn są dobre. Bardzo nie podoba mi się to , że twarze wszystkich zawodników są identyczne . Co robić ??
lukaszuk1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo nie podoba mi się to , że twarze wszystkich zawodników są identyczne . Co robić ??
--- Koniec cytatu ---
Masz w kitserverze katalog GDB/faces a w nim twarze i plik map.txt ??
michal2ayoze:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz w kitserverze katalog GDB/faces a w nim twarze i plik map.txt ??
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale np. w kadrze Polski jest tylko 8 zawodników , a np. w Lechu Poznań ponad dwudziestu i jak gram lechem to twarze są dobre.
lukaszuk1995:
Jaki masz rozmiar katalogu faces w kitserver ? Ja mając wszystkie twarze mam około 80,7 MB, 3121 plików, 251 folderów. Jeśli czegoś nie masz to radzę ściągnąć od nowa wszystkie twarze z patcha.
michal2ayoze:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaki masz rozmiar katalogu faces w kitserver ? Ja mając wszystkie twarze mam około 80,7 MB, 3121 plików, 251 folderów. Jeśli czegoś nie masz to radzę ściągnąć od nowa wszystkie twarze z patcha.
--- Koniec cytatu ---
Ja też mam ok. 80,7 MB.
Nawigacja
[#] Następna strona