Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Propozycja (forma losowa) wszystkie rozgrywki
gienek85:
Mam propozycje może by tak wszystkie rozgrywki grać z formą losową także wyzwanie co wy na to ??zawsze to będzie ciekawiej moim zdaniem, zainteresowani proszę o wpisy
Joe.Cole:
Wprowadzenie jeszcze wiekszego randomu. JESTEM NA NIE.
PS. Gienek85 kiedy, przestaniesz się bać i zagrasz ze mną meczyk?
Artur 7:
Ja stwierdzam, że to świetny pomysł zresztą sam miałem założyć taki wątek. Ostatnio nawet graliśmy z gienkiem i innym kolegą na losowych formach wyzwania. W Lidze w 14tce powinny być losowe formy, a nie hulanie przez trzy sezony jedną i tą samą "11", bo to nie oto chodzi, a serwis chce przybliżyć rozgrywki do jak najrealniejszych. Już w t/p granie na losowych było świetnym pomysłem zresztą nie wiem jak u was, ale u mnie zawsze od ISSa z kolegami z ulicy grało się na losowych, to było normalne jak kontuzje, czy łysina Zizou :D :P
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWprowadzenie jeszcze wiekszego randomu. JESTEM NA NIE.
--- Koniec cytatu ---
Przecież jak ktoś jest dobry, to potrafi w każdych warunkach się odnaleźć... Ty jesteś bardzo dobry, to chyba nie chcesz być posądzany o to, o co posądzasz gienka... :D :D :D
gienek85:
Joe poćwicz i sie odezwij
Joe.Cole:
Niech mnie posądzają o co chcą. I tak ich ogram. Wolę grać najlepszymi drużynami i na normalnych strzałkach, według mnie powinien liczyć się skill, a nie to co gra mi wylosuje.
Nawigacja
[#] Następna strona