Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Propozycja (forma losowa) wszystkie rozgrywki

<< < (2/4) > >>

Artur 7:
To jednak się obawiasz. Tylko to ma dwie strony medalu... Możesz dostać trzech-czterech zawodników na czerwonej strzałce, a przeciwnik może nie mieć takiego szczęścia. A skill, to skill i jakieś bujdy o tym, że na słabych formach się traci skilla, to bujdy...

gienek85:
dla mnie do dobry pomysł zawsze będzie trzeba użyć rezerw a nie ciągle jedną jedenastką grać , z arturem gramy ostatnio wyzwania na losowej jak dla mnie dużo lepiej i przyjemniej się tak gra

stanek1983:
jestem za, słabsi mają chociaż cień nadziei że wygrają z mocniejszym przeciwnikiem

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam propozycje może by tak wszystkie rozgrywki grać z formą losową także wyzwanie co wy na to ??zawsze to będzie ciekawiej moim zdaniem, zainteresowani proszę o wpisy

--- Koniec cytatu ---
tutaj akurat nie widzę problemu bo tak naprawdę od Ciebie i rywala zależy na co się umówicie i tak ustawiacie, to samo dotyczy gdybyśmy zmienili ustawienia startowe w reg. wyzwań jak by obie strony chciały grać formą zielone strzałki to i tak by grali ...

Artur 7:
To ustalcie, że w ligowych są losowe, bo raczej nie sądze, że ktoś będzie chciał urozmaicić sobie grę i nie grać jedną i tą samą "11" w obawie o pkt...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej