Dział Ogólny > PES 2014
PES2014 - nowe info
Douglas:
Ja mam inne zdanie na ten temat, to jest wbrew logice. Przeciez to jest bez sensu - 18 letni Ronaldo z overallem dajmy na to 64. Ja po 4-5 sezonach kończę swoją przygodę z karierą w grze od KONAMI. To tak jakbyś ciągle zataczał koło. Wyobraź to sobie jakby w realnym świecie byłoby tak samo. :-\
Koziom:
--- Cytuj ---Ja po 4-5 sezonach kończę swoją przygodę z karierą w grze od KONAMI
--- Koniec cytatu ---
I tu błąd, chociaż w pewnym stopniu się nie dziwie. Kariera w PES to jedna wielka zmuła + brak zmian klubu. Ale teraz będzie lepiej w PES 2014 - zmiana klubu, prowadzenie reprezentacji i wiele innych nowości.
--- Cytuj ---To tak jakbyś ciągle zataczał koło. Wyobraź to sobie jakby w realnym świecie byłoby tak samo. :-\
--- Koniec cytatu ---
Jak uważasz. Bo mi się osobiście to podoba. Overall 64 i 18 lat i gra tam gdzieś, niech sobie gra. W FIFIE grając 10 sezon masz jeszcze kilkaset realnych zawodników, reszta to zawodnicy generowani automatycznie przez np. scouting drużyny. I grasz takimi no-name'ami z podobnymi twarzami i w ogóle. Mnie taka gra nudzi. Dlatego FIFA kończy się po 15 sezonach bo nie ma już po co grać - czujesz jakbyś grał 10.ligą z czeczeni.
Nawigacja