Dział Ogólny > PES 2014

PES2014 - nowe info

<< < (3/4) > >>

NexaT:
Podobno KONAMI ma wydawać DLC co miesiąc, a podstawowa wersja ma zawierać kompletne transfery z okienka transferowego.

krab13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak to jest straszne bo według mnie jedynie co jest lepsze w PES to twarze i grafika a FIFA ma lepsze wszystko inne.
np prawie wszystkie licencje, i rozgrywki przez neta też przewyższają PES'a. Jedyne co mnie pociąga w Pesie to ta zajebista grafika, a w Fifie licencje i tryb trenera. Na kompie mogłem sobie pościągać patche i grać ile wlezie w PES ale teraz gdy mam wyłącznie PS3 nie mam takiej możliwości więc na PS3 Fifa przewyższa PES.

--- Koniec cytatu ---
Teraz w Pesie będzie bardzo dobry główny tryb kariery, zmiana klubów i prowadzenie kadry...

Douglas:
Was to też nie wkurza, że dajmy na to kończy karierę Ronaldinho, a potem dostajemy młodego Ronaldinho. Gdzie tu logika? Czemu nie można zrobić tego tak jak u konkurencji?

NOVIK:
Albo mi się wydaję ,albo PES jest dużo bardziej dynamiczny i niewiele widzę zmian od 13 tak szczerze ,ale główną chyba jest to że w końcu piłkarze biegają szybciej a nie jak powolne pachołki co widzę na demie 3 gdzie Badstuber wyprzedza RVP jak chcę. To zawsze mi przeszkadzało we wsztykich częściach.

Koziom:

--- Cytuj ---Was to też nie wkurza, że dajmy na to kończy karierę Ronaldinho, a potem dostajemy młodego Ronaldinho. Gdzie tu logika? Czemu nie można zrobić tego tak jak u konkurencji?
--- Koniec cytatu ---

Nie, mnie to nie wkurza. Wręcz przeciwnie, cieszy.

W PES'ie kariera trwa w nieskończność. Zawodnik kończy karierę i ponownie wystepuje pod swoim nazwiskiem w wieku 17 lat w słabszym klubie z gorszymi statystykami. Po 20 sezonach praktycznie cały skład przejdzie na emeryturę. Możesz do woli kombinować składem, wszystko zależy od Ciebie jakimi piłkarzami będziesz grał.

W FIFIE maksymalny czas trwania kariery to chyba 15 sezonów, z czego tam gdy zawodnik kończy karierę to poprostu znika z gry. Po 10 latach lista zawodników to same anonimy i generowane automatycznie zawodnicy z gry. Wybacz, ale mi by się nie chciało grać takimi zawodnikami. Zanudziłbym się na śmierć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej