Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów

<< < (5/12) > >>

pavulon666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWięc wiesz że nie ma dla ciebie produktu i nie będzie, który spełni twoje oczekiwania. Nawet na tak zajebistym PC jakie prawdopodobnie posiadasz (lol) - czytaj wyżej.

Nie trzeba mieć kasy aby samemu zrobić grę, a czasu i umiejętności, licząc się z tym co się robi :P

Strategia każdej firmy jest różna (ale chyba nie wiesz co to jest :P), nawet ta która się wydaje "strzelaniem sobie w stopę" w efekcie może być strzałem w dziesiątkę (jak nie w tym roku to za rok).
Konami i tak wie że nie przebije FIFY nawet jak by było wszystko czego miłośnicy PES potrzebują i więcej.

Tak to już jest w tym 21 wieku, "ślepych ludzi przyciąga grafika i jej smaczki, "bo mam zajebisty (drogi) sprzęt to oczekuję" (tak własnie brzmisz), które nie są najważniejszym elementem gry (stanowią jakieś 20%).
Miło by popatrzeć na przeróżne wodotryski, ale w takiej symulacji jak kopanka, przez czas rozgrywania meczu skupiasz się na konstruowaniu akcji a nie oglądanie *ier*ol*nych strumieni deszczu czy płatków śniegu itd. - ale to wszystko w granicach dobrego smaku.

Wiele graczy, wiele oczekuje, więc nie jesteś sam lecz potrafią przyjąć do świadomości co dostają bądź czego nie mogą dostać.
Dalej nie będę kłócił się o pietruszkę, bo to nie ma celu. Wszystko na tym forum zostało opisane w różnych tematach.

--- Koniec cytatu ---
ciekawe stwierdzenie ze nie nie bedzie dla mnie gry skoro gralem we wszystkie czesci pesa od iss 1, ale coz widocznie nawet brak smiesznego deszczu jest karkolomnie tlumaczony byle udowodnic jak wspaniala gre konami wydaje. 
Jest cholerny 21 wiek a nie pierwsze wydania pesa na ps2 na boga. Ale jak masz sumienie lzejsze  mozesz sobie tlumaczyc czemu nawet takiej glupoty jak deszcz zrobic nie mozna. i ty to nazywasz wodotryskami... no comment

ps komputer za niecale 2 tys to drogi sprzet? nie sadze

surma90:
No sory obronco PES-a ale deszcz w Pes-ie  jest od paru lat wiec wychodzi na to ze cofamy sie w rozwoju,co roku ten sam balonik,jaki to nowy Pes bedzie swietny w koncu przebije fife itd itd,a jest jak zawsze ludzie licza na nowe ligi to dostaja Chilijska czy inne cuda w ktorych zawodnicy ledwo biegaja,ale obroncy jak zwykle tlumacza ze jak chcesz grac w slabsza gre z wszystkimi ligami to graj w Fife,no dobra wiec wybieram Pesa ktory ma jeden minus-malo lig,a tu mamy niespodzianke gra ktora miala miec jedna wade ma ich wiecej,demo na Pc wyjdzie po premierze pelnej wersji?kur*a to kpina jakas?nie bedzie deszczu?moze za rok pes wyjdzie na dyskietki i bedziemy grac w niego na grze telewizyjnej,japonce to cwaniaczki bo chca jak najmniej wlozyc kasy a jak najwiecej gier sprzedac,tylko my na tym ucierpimy,bo tylko wyszedl pes 13 to Konami juz podawalo info jaka to 14 bedzie super zeby przymknac oko na bledy 13,a teraz wyjdzie nie dopracowana 14 i bedzie promocja super 15 i ta historia jest co roku i co roku mamy nowego nie dopracowanego Pesa,ja rozumiem jak ktos sciaga z neta i gra na piracie ze nie powinien narzekac,ale ludzie kupujacy oryginal moga miec jakies wymagania?to oczywiste ze jak ktos wydaje kase na gre to chce miec ja dopracowana bez razacych bledow,niestety konami ma to w dupie i co roku jest tak samo,3 ostatnie Pes-y maja ten sam blad a mianowicie ,spalone' czesto zdarzalo mi sie byc na spalonym wg sedziego a w powtorce juz nie,wpadanie bramkarzy w siatke?tez spoko,albo faule automatu bez naszej kontroli z ktorego czesto byla czerwona kartka?daje reke uciac ze problem ze spalonymi bedzie dalej i tak samo jestem pewny ze po miesiacu gry w 14 dostaniemy info od konami ze 15 bedzie rewelacyjna,dziekuje dobranoc!

Martinso:
Tu nie chodzi o brak deszczu.. mogli by go dac tak jak dawali wczesniej, czyli jakies kreski latajace na ekranie, ale (wg mnie) nie zdążyli zrobić fizyki gry pod deszcz.. Czyli piłka by stawała w kałuży itd.. Wszystko bedzie prawdopodobnie w PES15 wtedy bedzie nowość heh  :D

Dzemer(us):
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu nie chodzi o brak deszczu.. mogli by go dac tak jak dawali wczesniej, czyli jakies kreski latajace na ekranie, ale (wg mnie) nie zdążyli zrobić fizyki gry pod deszcz.. Czyli piłka by stawała w kałuży itd.. Wszystko bedzie prawdopodobnie w PES15 wtedy bedzie nowość heh  :D

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się w 100%-tach. Prawdę powiedziawszy deszcz który mamy w obecnej wersji gry nie zmienia nic, a co najważniejsze nie ma wpływu na rozgrywkę- co od zawsze mi się marzyło. Dlatego też mam nadzieję, że Japończycy w przyszłym roku zaserwują nam deszczową aurę z realnym wpływem na rozgrywkę, co już samo w sobie będzie sporą rewolucją. 

mpoesp:
Mokre koszulki to też następna kwestia którą musieliby rozwiązać. Także to nie jest takie "hop hip" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej