Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów

<< < (10/12) > >>

mpoesp:
Ale pytanie co te smugi na ekranie zmieniają? Jakoś lepiej się czujesz grając ze smugami na ekranie czy co? Bo nie rozumiem. Na prawdę aż tak Wam to potrzebne?

Rudinek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle pytanie co te smugi na ekranie zmieniają? Jakoś lepiej się czujesz grając ze smugami na ekranie czy co? Bo nie rozumiem. Na prawdę aż tak Wam to potrzebne?

--- Koniec cytatu ---

Tu chodzi bardziej o to, że podczas deszczu jest całkiem inna gra. Piłka przyśpiesza, przy dużych ilościach wody staje w miejscu... Gra się trudniej, więcej wślizgów, kontuzje itd 

mpoesp:
Właśnie chodzi o to, że w poprzednich PESach deszcz nic nie zmieniał. W tym roku nie wprowadzili tego, bo chcą popracować właśnie nad zachowaniem piłki itd. Przecież jakby mogli to by dali te głupie smugi, które miałyby być niby deszczem, ale dążą do realizmu, więc dopracują to w PES 2015

Pendrax:
mpoesp człowieku zrozum że z tym realizmem musi być pewien balans.Pragniesz ultra realizmu z rozgrywaniem meczy po 90 min weź się zastanów.Naprawdę niektórych mózgi dziwnie pewne rzeczy postrzegają.Gra ma być dynamiczna widowiskowa dosłownie akcja za akacją.Co to byłaby za gra gdyby była mega realistyczna i miałbym jedną czy dwie akcje na połowę to byłaby masakra.Deszczu nie ma i nic narzekanie nie pomoże ;)

surma90:
moj ostatni post bo widze ze czytanie ze zrozumieniem jest probleme,nie chodzi o sam deszcz a o fakt ze co roku jest cos wyrzucone a po 2 latach dodane i pisza ze to nowosc,zalosna polityka konami, a tekst mpoesp rozwala system ,wiec dopracuja to w pes 2015' i tu pokazales po co jestes na forum,zeby promowac pesa mimo ze nie wiesz co bedzie w pes 2015 to juz mowisz ze to dopracuja,wiec ja moge napisac ze w pes 2015 bedziemy miec oryginalna lige angielska,stary ogarnij sie,ja i tak bede gral w pesa ale czytajac to co ty piszesz smiac mi sie chce,ja nie zagralem jeszcze w 14 a ty piszesz ze 15 bedzie dobra:D pozdrawiam wariacie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej