Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów
Artur 7:
A no tak ciągle zapominam... Mimo to newsman powinien serwować takie świeże bułeczki jako pierwszy ;)
WTMyhood:
w tym roku gameplay zajefajny a cała reszta do dupy... żenada
grając Realem to na jakim stadionie będę miał swój dom? Alianz Arena?... konami kpi sobie...
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw tym roku gameplay zajefajny a cała reszta do dupy... żenada
grając Realem to na jakim stadionie będę miał swój dom? Alianz Arena?... konami kpi sobie...
--- Koniec cytatu ---
wiesz wszystko rozbija się o pieniądze... co wolisz grać wciąż w PES 13 z nowymi składami ale za to z hiszpańskimi stadionami??? Za EA Sport z Kanady stoją ogromne pieniądze i jakby KONAMI nie było rewolucyjne to i tak nie dysponują takim zasobem pieniędzy jak EA.
KONAMI postawiło na to co najistotniejsze a więc gameplay choć brak deszczu... no jest strzałem w stopę ;-) tłumaczą się inteligentnie ale mogli wrzucić deszcz bez wpływu na rozgrywkę (do tej pory nie zauważyłem aby pora dnia czy roku miana wpływ na przebieg spotkania).
pavulon666:
dokladnie racja do tej pory i tak deszcze byl tylko smużeniem bez wielkiego wplywu na rozgrywkę. To nie licencja zeby decydowały o tym pieniądze. Jest to niemniej śmieszne - zadałbym istotne pytanie czy mają trzech programistów z autyzmem skoro 2 lata to za mało by stworzyc zwykły deszcz? Firma jest niepoważna strzela sobie po kolanach im bliżej wydania.
Albo mam inną teorie - nie sa w stanie ogarnąć własnego silnika co nie za dobrze świadczy o silniku.
Ja przecierpie stadiony nawet snieg bo fakt jest rzadkoscia ale jak slysze ze takiej pierdolki nie ma i potem analize ich pracownika czemu no wysmialbym go ;D
FaFa87:
Uwielbiam Pesa, ale jak tak dalej bedzie, to pes nie bedzie mial zadnych licencji i gra w niego, przestanie być ekscytujaca niestety.
Nawigacja
[#] Następna strona