Cześć !
Zakładam nowy wątek, ponieważ na żadnym forum nie natknąłem się na podobny błąd przy wgrywaniu nowych strojów do pes-a ( jakiegokolwiek).
Zacznę od początku. Otóż postanowiłem pobrać z internetu kitsy Chelsea na sezon 2013/14. Pobrałem folder GDB, po czym robiłem wszystko krok po kroku tak jak na tym filmie :
Po zrobieniu wszystkiego włączyłem pes-a. Na początek wszedłem w tryb edycji i bardzo sięucieszyłem, ponieważ zobaczyłem piękny strój Chelsea:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Następnie chciałem zagrać mecz. Lecz gdy mecz się rozpoczął zobaczyłem coś dziwnego :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE ( z góry przepraszam za słabą jakość ) zawodnicy mają białe spodenki, a strój nie leży na zawodnikach tak jak powinien.. Otóż nie widać tego na obrazku, ale z tyłu przy lewym barku jest duża biała plama i tak jak napisałem wcześniej strój nie leży tak jak powinien. Nie wiem może coś z teksturami.. nie wiem, nie mam pojęcia. Ale co dziwniejsze, gdy wejdę w powtórkę i przybliżę kamerę wszystko ze strojem jest ok..
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Proszę Was o pomoc, co mam zrobić, aby ten strój wyglądał " normalnie ". Z góry dziękuje.