Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 - problemy, błędy, pytania

<< < (367/379) > >>

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---mam problem otóz posiadałem oryginalną gre pes 2014 jednak gdzies mi zgineła i po płycie zostało tylko oryginalne pudełko i książka z cd key , ostatnio wzieło mnie by pograc  wiec sciąglem pes 2014 z neta aktywowałem swoim kluczem oryginalnym i niby wszystko ok bo można grac ale gra przenosi mnie na strone konami by dokonac aktualizacji zeby moc grac w sieci i gdy robie aktualizacje gra nie chce sie odpalac , nie wiem jak sobie poradzic  jedyne co posiadam to oryginalny klucz i książke , nie wiem gdzie mogę sciągnąc oficjalnego pesa i aktywowac swoim kluczem oryginalnym , ma ktos jakies pomysły ??
--- Koniec cytatu ---

Musisz zainstalować najnowszą łatkę od Konami, inaczej nie zagrasz online, oraz ściągnąć DLC z poziomu gry.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE  << Czytaj temat

Jak zainstalujesz patcha musisz wgrać tzw. no-dvd dla danej wersji patcha.

sinio:
crack jest napewno nie oryginalny ale gre aktywowałem swoim oryginalnym kluczem i jak sie włącza gra odrazu przezuca mnie do strony konami i tam sa dwie wersje patcha  dvd i tak jak napisałem non dvd i własnie instaluje te wersje bez dvd i po zainstalowaniu wchodze w dysk c  program files konami i jak klikam na logo pes2014 tzn ten crack to gra wogule się nie odpala , musze znów wgrac tego cracka który był w paczce który sciągłem i jak skopiuje go z powrotem na dysk c to gra sie odpala bez problemu ale mam wtedy patcha 1.06 i jak robie znów aktualizacje to znów problem bo gra wogule nie rusza i nie wiem jak to ominąc

sinio:
aktywowałem gre oryginalnym kluczem jednak zeby odpalic gre musze miec crack bo inaczej wyskakuje komunikat zeby włozyc oryginlana plyte dvd wiec sciągam crack np. 1.06 i odpalam gre wtedy odrazu przenosi mnie na strone konami REJESTRACJA lub LOGOWANIE
jednak nic nie robiąc wychodze z niej i instaluje patch od ciebie daje update i przez i dopiero po kilku minutach patch sie instaluje i jak sie zainstaluje i chce odpalic gre wyskakuje komunikat zeby włozyc płyte dvd

OnoMatoPeja:
Nie wiem czy w ogóle rozumiesz co trzeba zrobić. Crack nie może być oryginalny. On pomija zabezpieczenia w oryginalnym pliku pes2014.exe

Ściągasz patcha 1.16 >> REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Instalujesz.
Aby odpalić grę musisz wgrać crack (do folderu z grą) co wysłałem ci na PW wiadomość z linkiem.
Jak gra się uruchomi to ściągasz DLC z poziomu gry (długo trwa).

Bez najnowszej łatki nie zagrasz online. W ogóle.

Jeśli nadal zaś nie działa crack po wgraniu patcha 1.16 możesz zastosować sposób w 100% sprawny.

Czyli:

Instalujesz patch 1.16
Instalujesz jakiś program od napędów wirtualnych.
Ściągasz plik o nazwie PES2014.Mini.Image-3DM (znajdź sobie na necie) z np. gamecopyworld
Tworzysz wirtualny napęd SCSI (koniecznie).
Montujesz w nim obraz który ściągnąłeś.
Odpalasz grę.
Ściągasz DLC.

PS. Ogarnij się. Nie pisz posta pod postem. Patrz uważnie przed siebie. Jest opcja modyfikuj.

sinio:
od ciebie dostałem na prv patcha ale próbuje drugim sposobem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej