Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 - problemy, błędy, pytania

<< < (9/379) > >>

Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtez w opcjach u was nie widać wiekszch rozdzielczośći? np 1920 x 1080 mialem w poprzedniej a teraz max  co moge ustawic to 1280 x 720  ?? :D

--- Koniec cytatu ---
Bo niestety na low 1280 to max

Fifamaniac !!:
Witam
Przed zakupem Pro Evo chciałem Sprawdzić jak to działa,i pobrałem wersje od Reoladed w sumie i tak już zamówienie złożyłem wcześniej niż zagrałem i boję się że to może być mój błąd

gra powinna mi działać Min na średnich a nie mówię już o minimalnych
Strasznie to wszystko wolno ,spadki fps,noo nie dam rady grać z klepki nie zagram bo załapie dopiero pół sekundy po kliknięciu..
czasem tylko na parę sekund widać że gra chodzi płynnie i zaraz znowu to samo
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz x 2 ‎(2.40Ghz)‎-OK
Ram 2GB OK
NVIDIA GeForce 9600 GT ‎(PS4.0/VS4.0)‎-GOOD
Vram-512 MB shared-768 MB BAD
Bardzo proszę  o pomoc,jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość i z góry dzięki

beniamin:
Wlączam PESa w menu wszystko na najwyzszych i wg a jak mecz wlaczam to przy teksturach sa takie przezroczyste paski ,

Outqer:
Jak wygląda sprawa jeżeli chciałbym kupić PESa tylko w formie CD-Keya? W chwili obecnej ze względu że zmieniałem płytę główną nie posiadam nawet napędu... Ściągam wtedy jakiegoś CloneDVD, i przy oryginalnym keyu wszystko będzie śmigać? Bez płyty?

KrystianTraker:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Przed zakupem Pro Evo chciałem Sprawdzić jak to działa,i pobrałem wersje od Reoladed w sumie i tak już zamówienie złożyłem wcześniej niż zagrałem i boję się że to może być mój błąd

gra powinna mi działać Min na średnich a nie mówię już o minimalnych
Strasznie to wszystko wolno ,spadki fps,noo nie dam rady grać z klepki nie zagram bo załapie dopiero pół sekundy po kliknięciu..
czasem tylko na parę sekund widać że gra chodzi płynnie i zaraz znowu to samo
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz x 2 ‎(2.40Ghz)‎-OK
Ram 2GB OK
NVIDIA GeForce 9600 GT ‎(PS4.0/VS4.0)‎-GOOD
Vram-512 MB shared-768 MB BAD
Bardzo proszę  o pomoc,jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość i z góry dzięki

--- Koniec cytatu ---

zagraj w Trybie okienkowym :) coś zjebal* i na full obrazie zacina na okienku nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej