Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 - problemy, błędy, pytania
Blaugrana:
Ja mam:
OK
BAD
BAD
I działa na najwyższych na XP.Nie tnie się(w menedżerze zadań dajcie priorytet wysoki)
k4mil:
czy wiadomo kiedy wyjdzie aktualizacja do wersji na xboxa? I co będzie ona obejmować? składy na pewno, ale czy poprawią też gameplay (szybsze reakcje graczy) itp? Czy są jakieś oficjalne informacje na ten temat?
i jeszcze drugie pytanie dla posiadaczy gry na xboxa:
czy dalej w "gameplan" tak fatalnie przycina?
btw. przecież jest specjalnie założony temat
"Pytanie dotyczące sprzętu" więc po co robicie bajzel na całym forum pytaniami właśnie o sprzęt w każdym możliwym dziale??
WykaszatoR:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak wygląda sprawa jeżeli chciałbym kupić PESa tylko w formie CD-Keya? W chwili obecnej ze względu że zmieniałem płytę główną nie posiadam nawet napędu... Ściągam wtedy jakiegoś CloneDVD, i przy oryginalnym keyu wszystko będzie śmigać? Bez płyty?
--- Koniec cytatu ---
jak z allegro klucz to będzie śmigać ale nie polecam , bo będziesz czekał na cracka ... poczekaj na cyfrową wersję ze strony konami .
Nerwus:
Podczas gry pasek strzału nie chce się ładować (ładuje się do minimum i dalej nie chce), działa tylko podczas rzutów wolnych. Pomimo zmiany ustawień w menu nadal problem występuje, liczę na waszą pomoc, pozdrawiam.
Florq:
Wie ktoś gdzie wyłączyć ten antyaliasing w kartach ATI żeby pojawili się kibice ?
Nawigacja
[#] Następna strona