Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania
Artur 7:
Po tym gameplayu straciłem jakąkolwiek ochotę na grę w BaL... :( Odpale pewnie jak wyjdzie już jakiś kompletny PESEdit, ale się obawiam...
dBlasi:
niem a chyba co liczyc na PESEDita w tym roku - nie można importowac plików graficznych z twarzami - a Konami samo zrobiło bardzo mało oryginalnych twarzy więc tu może się pojawić jakiś problem..nowy silnik przecież i nie ma gwaranci ze PESEDIT bedzie wiedział jak to robić.
tomek1888:
Czy w nowym BAL Reprezentacja Polski gra na jakims lepszym stadionie niz w 2013?
fartlow:
Lol, dopiero zacząłem grać w BAL, pierwsze okienko transferowe i dałem, że chcę do Barcelony, a oni mnie wzięli :D 17 ma mój piłkarz :>
Juras:
no ja mam to samo, wzieli mnie do barcy. Lipa troche za łatwo. Czy wszyscy jak robia postac do Bala to maja zawsze te same staty ? bo robilem juz bramkarza i pilkarza z pola, a jak przegladałem inne pozycje to zawsze wartosci overall na tych samych pozycjach sa takie same. Wychodzi na to ze nie są losowane juz. Mam też problem z kamerami, wide ustawione na piłke, a po aucie lub innej przerwie w grze kamera skupiona jest na mnie i musze raz jeszcze ustawiac kamere.
Nawigacja
[#] Następna strona