Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania
dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBlasi, w 14 tce można grać BAL online?
--- Koniec cytatu ---
jako takiego trybu BAL online nie ma - ale jest TEAM PLAY LOBBY - będzie można rozgrywac mecze 11 vs 11 grając jednym chłopkiem - będzie można korzystać z tego chłopka, którego stworzysz i "wychodujesz' w BAL offline.
fanPESatyk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo zmianie zawodnika nadal trzeba czekać na koniec meczu, nie można pominąć reszty spotkania. Przyśpieszenie czasu jest mniejsze niż w 13. Na plus, że od początku gry w BaLu piłkarze z twojej drożyny podają ci piłkę bez problemów. W poprzednich częściach udawali, że cię nie widzą.
Oceny to nadal 5.5 do 8.0 zapewne, ale wydaje się to bardziej sensownie przydzielane.
Teraz trzeba prosić o transfer, nie ma możliwości wyboru wymarzonego klubu.
--- Koniec cytatu ---
Jakie było dziś moje zdziwienie w BAL gdy po meczu miałem notę 8.5 :) najwidoczniej za świetny mecz nie ujrzymy już noty 8.0;p
O dziwo strzeliłem tylko jedną bramkę, kilka strat lecz również było 4-5 podań otwierających droge do bramki.
dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaro to spotkamy sie ponownie online:)
--- Koniec cytatu ---
jaro, czyli do mnie mówisz? ;)
mój brat to "jaro" - ja jestem "daro" i czesto razem przebywalismy na bal online w 2012 i 13 póki jeszcze ktos w to grał.
Pepesi:
Jednak prośba o transfer polega na wyborze klubu do którego chcesz się przenieść, a nie jest to prośba o wystawienie na listę transferową.
komiks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
jaro, czyli do mnie mówisz? ;)
mój brat to "jaro" - ja jestem "daro" i czesto razem przebywalismy na bal online w 2012 i 13 póki jeszcze ktos w to grał.
--- Koniec cytatu ---
Wiem cycu, mieliśmy okazje często ze sobą grać w Stomilu:)
Nawigacja
[#] Następna strona