Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Master League Online
jozin666:
65 rozegranych spotkan na poczatek kupilem tylko graczy Sami i mphela i tego mbow;>
StachMKS:
Grając online dluzszy czas w czwartek, piatek i poniedzialek niestety stwierdzam fakt, ze bardzo duzo jest oszustow ktorzy uciekaja w trakcie spotkan... O ile w czwartek i piatek takich sytuacji nie bylo grajac dzisiaj na 10 meczow co prowadzilem z 5-6 razy ktos mi uciekl be konsekwencji... Mieli to polepszyc a widze ze konami jak zwykle zapowiadalo ze bedzie ok, a jest gorzej niz w pes13...
jozin666:
W,jakiej lidze grasz ? w Continetalnej mi tylko uciekli z 2 razy ;D a tak to jak laguja uje to sie rozlaczam moim sposobem znanym z pesa13 i to bez konsekwencjii bo nie bede gral na lagach;D
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobilem realese player- sprzedaz i mi odjelo kase. [...] Nie dostalem kasy po sprzedazy gracza.
--- Koniec cytatu ---
release to nie jest sprzedaż. wykopujesz ziomka z klubu i potrącają Ci za to jako forma rekompensaty dla niego.
Archilus:
W [cenzura] meczów przegrałem przez bugi bramkarza + po pierwszym golu w dupę rozpoczęcie od środka, które automatycznie podaje do przeciwnika -> rajd przez całe boisko, a moi tylko patrzą bo nie mogę nimi sterować przez kilka sekund -> strzał który jest zamieniany na bramkę przez zbugowanego bramkarza -> tak w kółko
Nawigacja
[#] Następna strona